Lütfen beni sakinleştirin

:KK70:Biri kendime getirin biri sakinlestirin der. Aaa biz napalim bayan

Bence hemencecik alışırsın. Goz acip kapayana gecer gider

Cok teşekkür ederim güzelim doğru hatirliyorsun şimdi öğretmenlik yapıyorum (doğum sonrası izindeyim gerçi) .Çok şükür ben çok şanslı bir insanım.Allah iyi insanlarla da karşılaştırdı ...emeklerim zay olmadı. Yoksa çok kötü durumlarla da başbaşa kalabilirdim.Bazi durumlarda kaybedecek birseyinin olmaması /başka seçeneğinin olmaması itici güç oluyor ...tüm potansiyelini hedefe yöneltmene yol açıyor. Benimkisi o hesap.
ama hayatını bu şekilde yönlendirmeyi seçmeye de bilirdin, o yüzden içinizdeki cevhere de haksızlık etmeyelim şimdi. Rabbim evlatlarımızı da hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah ❤️

İlk işime başlarken çok heyecanlıydım hatta gece uyuyamamıştım stresten. Ama 4 tane iş yeri değiştirdim, hepsinde de gayet güzel ve rahat çalıştım. Maddi olarak daha iyi fırsatlar elime geçtiği için ayrıldım. Şimdi bir ilaç fabrikasında çalısıyorum. Yine gayet güzel çok memnunum. Umarım senın de böyle geçer

Ilk ısım magazada satıs danısmanlıgı lıse yenı bıtmıstı tabı bendede acayıp bı heycan vardı. Ise gırdım tecrubelıyım dedım tecrube sıfır tabı daha sonra ıtıraf ettım ama cok guzel gunlerdı hatrladımda :) aglayarak ayrılmıstım o ısımden baska sehre tasınmıstık sevılen bı ınsandım. O yuzdrn heycan olur cok normal etrafı gözlemle alısırsın. Kolay gelsın :)

Arkadaşlar günaydın,
Dün sosyal medyada bizim üniversitenin itiraf sayfasına bir iş ilanı düşmüş kafede akşam 4 saat çalışacak bayan (nefret ederim bu tabirden) eleman diye. Ne çıkar ki diyerek ulaşmalarını talep ettim. Nitekim döndüler ilgilenirseniz görüşelim diye. Erkek arkadaşımın tanıdığı çıktı kafenin sahibi. Karı koca çok tatlı insanlar. Çok da anlayışlılar. Oldu ki dersler ve iş ağır geldi çıkmak istedim hiç sorun çıkmayacağını söylediler.
1 hafta deneme sürem var. Bu akşam başlıyorum, çok heyecanlıyım. Daha doğrusu gerginim bilemiyorum. Siz ilk iş tecrübenizi paylaşır mısınız az biraz rahatlamaya ihtiyacım var :(
Allah iyiliğinizi versin, başınıza bi iş geldi, taciz edildiniz falan sandım 😃 çok şükür kötü bişey yokmuş, heyecan yapacak ne var bunda, okula gider gibi işe gideceksiniz üstelik erkek arkadaşınızın tanıdığı insanlarmış rahat olun.

bende kavga cıktı bırı bırıne laf soyledı sanıyorum
konuyu okudum arıyorum atladımmı dıye altlara bakıyorum :D

allah ıyılıgınızı versın emı :)

hayırlısı olsun :)

Arkadaşlar işten yazıyorum.. durumlar fena değil. Her türlü içeceği hazırlama, bulaşık, temizlik bende.
Bilemiyorum Ya acaba ilk gün diye mi böyle garipsedim :(

Arkadaşlar günaydın,
Dün sosyal medyada bizim üniversitenin itiraf sayfasına bir iş ilanı düşmüş kafede akşam 4 saat çalışacak bayan (nefret ederim bu tabirden) eleman diye. Ne çıkar ki diyerek ulaşmalarını talep ettim. Nitekim döndüler ilgilenirseniz görüşelim diye. Erkek arkadaşımın tanıdığı çıktı kafenin sahibi. Karı koca çok tatlı insanlar. Çok da anlayışlılar. Oldu ki dersler ve iş ağır geldi çıkmak istedim hiç sorun çıkmayacağını söylediler.
1 hafta deneme sürem var. Bu akşam başlıyorum, çok heyecanlıyım. Daha doğrusu gerginim bilemiyorum. Siz ilk iş tecrübenizi paylaşır mısınız az biraz rahatlamaya ihtiyacım var :KK43:
Ilk günler çıkarır gelir 1 haftada alisirsin tempoya

Arkadaşlar günaydın,
1 hafta deneme sürem var. Bu akşam başlıyorum, çok heyecanlıyım. Daha doğrusu gerginim bilemiyorum. Siz ilk iş tecrübenizi paylaşır mısınız az biraz rahatlamaya ihtiyacım var :(
Sana altın değerinde 2 kelime 'rahat' ve 'disiplinli' ol.Hareket edeceğin için sürekli hem fiziksel sipariş alırken hem zihinsel yararlarını göreceksin.Hayirli uğurlu olsun başarıcaksin🙏🏻💐

Arkadaşlar :( dün çok zor bir gün oldu benim için.
Kafe sahibi benim ilerleyen zamanki kalabalık yüzünden stresle başa çıkamayacağımdan korktuğunu söyledi. Ayrıca da çok komik olacak ama bulaşıkları tek tek yıkamamdan rahatsız olduğunu söyledi çünkü gecikirmiş :( neredeyse her iş bende çünkü siparişi hazırlamak masaları gezmek bulaşık bazen temizlik vs.
Umudum kırıldı :( yani hemen çıkmak istemiyorum ama Cuma’dan sonrası ne olacak hiç bilmiyorum :( q

Back
X