Bende iki embriyi transfer ettirdim ve tek hayalim ikiz bebek degerleriniz lütfen yazin ve embriyo gününü benm 3gün embriyosu. Testi bigün erken yapicam yarin merakliyim
Bende iki embriyi transfer ettirdim ve tek hayalim ikiz bebek degerleriniz lütfen yazin ve embriyo gününü benm 3gün embriyosu. Testi bigün erken yapicam yarin merakliyim
Siden80
ve ersndrya86
dün transfer günüm sayilmazsa 11.gündü degerim 68.43 benm 3.gün çift embriyoydu demek bitame kaldi ne cok isterdim ikiz olmasini Allah nasip etsinde saglikli bi tane olsun ctesi ikinci tedti yapicam insallah degerim ikiye katlanir bilgi icin sagolun
Siden80
ve ersndrya86
dün transfer günüm sayilmazsa 11.gündü degerim 68.43 benm 3.gün çift embriyoydu demek bitame kaldi ne cok isterdim ikiz olmasini Allah nasip etsinde saglikli bi tane olsun ctesi ikinci tedti yapicam insallah degerim ikiye katlanir bilgi icin sagolun
Siden80
ve ersndrya86
Canım hayirli olsun hamilesin sukur uzulme hic Allah saglikli 've hayirli evlatlar nasip etsin onemli olan bu benimde 6 sene once 3 embiryo transferim oldu cok sukur Allaha birtane si tutundu oğlum simdi 5.5 yasinda simdide ikiz oldu benim hic umudum olmadigi halde 2 side tutunmus herseyde vardir bir hayir biri veren Rabbim 2 de verir 3 de en iyisini o bilir :)
ersndrya86
canm kesinlikle oyle Allah hayirli evlat versn bi tane bile benm icin mucize 5yildir evliyim hamile kalmak artk hayaldi benm icin cok sükür Allaha çok mutluyum suan umarim degerlerde artar daha ne olsun degil mi
kızlar aranıza yenı katılıyorum ben adetımın 35cı gunumdeyım ve hala adet olmadım adetımın 32cı gunumde kan tahlılı verdım sonuc 1.20 cıktı sızce bu yukselırmı bu arada bugun yıne kan verdım anca sonuclar yarın cıkacakmıs ne olur bana yardım edın bana bı cavp yazın ne olur ıkı yıldır gebelık beklıyoruz bu ay asılamaya baslıcaktık gelmek bılmedı adetım gelse baslıcaz tedavıye ama sızde benım hamıle olma sansım varmı?