Arkadaşım öncelikle allah sabır versin huzursuz bir aile ortamı gereçkten zor bir durumdur benim aklıma taklıan bir iki şey var müsadenle sorayım 1.resmi nikahınız varmı 2. şartlarınız olgunlaşmadan niçin evlilik gibi bir sorumluluğu apar topar yüklendiniz ?
Insanın ailesine gidecek yol parasının hesabını yapıyor olması ( maddi açıdan zorda kalma riski oluşturması nedeni ile) gerçekten üzücü
senin soruna gelince eşinin sert tepkilerinin nedeni belirttiğin maddi sorunların vermiş olduğu sitres olabilir hiçbir erkek eşinin ailesinin karşısına çıktığında yetersiz bir durumda görünmek istemez tabiki bu durum sana kötü davranma hakkı vermiyor ona
evliliğinizin başındasınız bir yuva kolay yıkılmaz anca benim sana nacizhane tavsiyem belirli bir düzene oturduğundan emin olmadan çocuk sahibi olma hatta imkanın varsa maddi konularda eşine destek olabilecek bir işte çalış
Evet kollarındaki morluğun adı şiddet !!!! Daha 7 aylık evlisiniz ve kendinde sana zarar verebilme hakkı bulmuş elinden geldiğince müsade etme ne kadar sitresliyse sitresli sana böyle davranamaz seni hırslandırmak da istemem bu konuda yeni bir tartışma nedeni olmasın ama iyi bir gözdağı vermelisin şu son yazdığından sonra yenileme ihtiyacı hissettim asla çocuk düşünme bu şartlarda bu evliliği kendin de kaldıramayabilirsin bir bayan evet malesef her işte çalışamaz ama istersen sana uygun bir işde bulabilrsin allah yardımcın olsun
allah sabır versin. zor bir insanmış. sana hiç saygısı yok bana kocam oyle dıyecek varya...
sana sevgisi ve saygısı kalmamış arkadaşım. boşan bence
nasıl bir gözdağı verebilirim bilmiyorum küssem uzatıyo oluyorum sevgi göstersem hepten kendini haklı bulup tepeme çıkıyo geçenlerde haksızsam da bana yumuşak davran zamanla düzelmezsem kararını verirsin senin için iyi bir hayat tecrübesi olur dedi ne demek bu ya....
1.Evet resmi nikahımız var
2. Birbirimiz bulduğumuzda ruh ikimizi bulmuş gibi hissediyorduk yani bunu o da söylerdi ve ayrı şehirlerde olduğumuz için böyle bir çözüm bulduk
Onun maddi sıkıntılar içinde olduğunu ve bunun stres yarattığını biliyorum alttan almaya çalışıyorum zaten ama ben ödün verdikçe tepeme çıkıyor hakaret gırla boğazıma yapışıyor kollarımı morluk içinde bırakıyor bu şiddet mi? diyor sen kimsin ki salak salak konuşma diyor bu hakaret mi? diyor yaptığı hataları da kabul etmiyor ve her işte çalışmama da izin vermiyor sadece evde özel ders verebiliyorum ama bunu söylediğin iyi oldu dün akşam bir de o zaman git çalış annenlere kazandığın parayla annemlere gidiyoruz de dedi bana...
Arkadaşım 7 aylık evlisin eşin sana şiddet uyguluyor ve sen bunun şiddet olup olmadığını soruyorsun.Eşimle ilk evlediğimiz zaman bir konu yüzünden elini havaya kaldırdı o elin bir bana değsin bir daha yüzümü göremezsin dedim anneme gidecen dedi bende çocuk değilim kendi başımın çaresine bakarım dedi. Şimdi 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var bir daha da o el bana kalkmadı kalkarsa da çekip gideceğimi bilir.Sen şiddetin karşısında susarsan bu şiddet daha da büyüyerek devam eder
Evet hiç saygı yok ama biraz daha bekleyip öyle harekete geçmek istiyorum sonradan pişman olmamak için
zaman armutları olgunlaştırır insanları değil !!!!!!! Zamanın arkasına sığınmış olması sadece alışırsın bu halime zamanla demektir bence konuyu tartışmaya taşımamaya çalışarak şunları ifade et yaptığın zaten fedakarlık zor şartlarda yaşıyorsun tatlı dil ve güler yüz olmaz ise tutanabileceğin bir dal bırakmıyor sanaaçık ve net olarak sana fiziksel bir şiddet uygular ve yine herhangi bir morluk oluşturacak bir temasta bulunursa şaka ile dahi olsa buna katlanamayacağını ve boşanacağını dile getir ruh eşi olduğunuzu söylüyormuş sana bir kere olsun kulakları ile değil ruhu ile dinlesin umarım hakkından gelirsin ve evet uzatıyor dese bile tavrını belli etki yüz bulmasın sen alışmayacaksın o değişecek !!!!!!
1.evet resmi nikahımız var
2. Birbirimiz bulduğumuzda ruh ikimizi bulmuş gibi hissediyorduk yani bunu o da söylerdi ve ayrı şehirlerde olduğumuz için böyle bir çözüm bulduk
onun maddi sıkıntılar içinde olduğunu ve bunun stres yarattığını biliyorum alttan almaya çalışıyorum zaten ama ben ödün verdikçe tepeme çıkıyor hakaret gırla boğazıma yapışıyor kollarımı morluk içinde bırakıyor bu şiddet mi? Diyor sen kimsin ki salak salak konuşma diyor bu hakaret mi? Diyor yaptığı hataları da kabul etmiyor ve her işte çalışmama da izin vermiyor sadece evde özel ders verebiliyorum ama bunu söylediğin iyi oldu dün akşam bir de o zaman git çalış annenlere kazandığın parayla annemlere gidiyoruz de dedi bana...
[sıze=3]arkadaşım 7 aylık evlisin eşin sana şiddet uyguluyor ve sen bunun şiddet olup olmadığını soruyorsun.eşimle ilk evlediğimiz zaman bir konu yüzünden elini havaya kaldırdı o elin bir bana değsin bir daha yüzümü göremezsin dedim anneme gidecen dedi bende çocuk değilim kendi başımın çaresine bakarım dedi. şimdi 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var bir daha da o el bana kalkmadı kalkarsa da çekip gideceğimi bilir.sen şiddetin karşısında susarsan bu şiddet daha da büyüyerek devam eder
[/sıze]
bunu defalarca yaptım hayır kabul etmiyor benim yaptığım fedakarlık değilmiş normal olan buymuş onun için fedakarlık yapmayan kişiyi zaten o istemezmiş miş miş konuşmaktan bıktım artık inan ama bende de suç var, tavır alsam bile gelip zorla sarılıp gıdıkladığı zaman -gıdıklanma huyum var o da bundan faydalanıyor- tavrımı daha fazla sürdüremiyorum bir kere gülünce yumuşamış oluyorum kalbim ağrıyor artık kafayı yemek üzereyim
canım sana allah kolaylık versin yüzünü sözleri ve davranışları ile güldürmek yerine gıdıklamakbişey diyemiyorum ekonomik özgürlüğünü eline almaya çalış anlaşılan senin eşin seni güclü görmediği müddetçe hiçbir davranışından etkilenecek bir adam değil lütfen iyi korun belki bu insanı eş olarak kabuledemeyecek bir noktaya geleceksin birgün sen eş olarak kabul edemiyorsan bir çocuğu baba olarak kabul ettirme zorundalığında bırakma evliliklerin ilk 1 senesinde boşanma oranları oldukça yoğun ve ilk sene içindeki davalar genelde tek celsede hallediliyor zamanla değişmez ancak sen karşısında yenilenirsen (çalışıp birşeyler başarırsan) o zaman bir şansın olucak gibi onun dışında kötümserlikte çizmek istemiyorum ama sorunların çözülcek gibi gelmedi bana tartışmadan anlayan biri değil iyilikten anlayan biri değil o şartlarda yaşıyor olmanı mecburiyet sayıyor hadi bi silkelen mecburiyetin olmadığını göstermeye çalış belki bu sefer işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?