Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 haftadır bırlıkte olduğunuz insan yanınızda çok iyi ilgili ama yanınızdan gittikten sonra bi insan sizi takmıyorsa sdce kafasına estiğinde takıyorsa üstelik sizi takması için sizin bişiler demeniz yapmanız gerekıyorsa ilk zamanlar daha ilgili daha yakın size zaman ayırırken artık konusmakta bıle zorlandıgını hıssedıyorsanız.. Bu yüzden çok gerginseniz ve gergin olduğunuz için her gün ona bu şikayetinizi söyluyor ama o sizi takmıyorsa ve daha cok sınırlenıyorsanız.. savunma olarakta ben duygularımı dışa vuramıyorum mesaj atmamak dusunmedgım anlamına gelmiyor aşkım diye bir cevapsa bazen sdce tartısmak ıstemıyorum diye bir cevap alıyorsanız ayrılmak ıstıyorum dediğiniz bir gün sizi başta yine takmayıp akşamustu benden ayrılmak kolay değil boyle nedenlerden bıtıremezsin falan dıyor ama ikinci gün yine aynı oluyorsa ve siz her akşam bu durumdan huzursuzsanız ne yaparsınız?
Bencede bunu yapmalısın melisa. Fazla ilgiden sıkılıyor olabilir. Rahat bırak özlesin. Sonra gelirse gelir, gelmezse zaten şuanda bile herşey bitmiş, uzatmaları oynuyorsunuz demektir.
Bütün erkek bahaneleri nerdeyse birbirinin aynısı gibi. Üzmek istemiyorum seni ama ne zaman böyle bi şeye denk gelsem çevremde ya da kendi erkek arkadaşımda buna benzer bahaneler duysam , sonuç hep aynı oluyo.. Arkasından mutlaka başka bi kız çıkıyo.. Kendi haLine bırak bence. Üstüne gittikçe daha çok kaçacağına eminim.
kendince kendini ağırdan satmak istiyor..cool olmaya çalışıyor..ama senin yerinde olsam ona o lafı yediririm..onun ben den ayrılmak kolay degil lafına karşılık... öyle bir ayrılırım ki ondan:) burnunu sürtme zamanı sende..kendini ne sanıyorsa...fazla ilgilenip onun bir yerlerini kaldırma..ve ayrıl hiçbirşekilde konuşma...havalanıyorsa havasını indir...erkek mi yok kızım:)
kendince kendini ağırdan satmak istiyor..cool olmaya çalışıyor..ama senin yerinde olsam ona o lafı yediririm..onun ben den ayrılmak kolay degil lafına karşılık... öyle bir ayrılırım ki ondan:) burnunu sürtme zamanı sende..kendini ne sanıyorsa...fazla ilgilenip onun bir yerlerini kaldırma..ve ayrıl hiçbirşekilde konuşma...havalanıyorsa havasını indir...erkek mi yok kızım:)
ya zaten bana anlattı benim ilişkilerim uzun sürmedi hiç aşkı yaşayamadım hep bi kaç gün sonra ya onlar istemediler ya da ben dün de ayrıldığımı yine söyledim bana dedi ki .. ben de seni düşünüyorum .. ama ben duygularımı ifade edebilen biri değilim.. zamanla bırbırımızı anlıcagımızı umuyorum .. o zaman sen bana bunları soylemeden beni anlayacaksın. dedi şu işim bitsin sana olduğundan fazla ilgi göstereceğim aşkım yazdı ben bişi yazmadm daha 3 saat sonra nerdesin dedim arkadaşıylaydı eve gidiyorum şimdi dedi sonra ben uyuyorum dedi gayet soğuk bi cevap verdi sonra ben kızdım ne kadar odunsun dıye boyle davranıyorsun hala o da aşkım yarın konuşuruz bunları dedi öpüyorum dedi ben de sinirlendim şimdi konuşacagız dıye o cvp vermedi sinirden aradım düşün uyuyodu otobüste.. ama haklısın burnunu sürttürmek lazım..
az önce mesaj çekmiş günaydın hayatım dye ama ben bir şey yazmadım bi süre de yazmıcam. ben çok sabırsız bir insanım ama kendimi dizginlemeye çalışıcam
sende kendimi gördüm :) bende çok sabırsızım bir mesaj yazdımmı hemen cevap gelicek yoksa sinirleniyorum.. ama bu durumda çok sıkıyor. bu zamana kadar peşlerinden koştuğumuz yeter bırakaLım da fazla abartmadan birazda onlar koşsun :) koşmazsa zaten sevip sevmediğini anlarsın.
Ay aynısını kardeşim yaşadı .. Dersanede tanıstılar çocuk peşinden koştu hergün usanmadan, dersane bitmeye yakın sevgili oldular.. İlk zamanlar çok iyiydi sonra cocuk msj atmamaya, takmamaya basladı.. Şikayet edincede çocuklar gibi her saniye msjlaşmak mı gerekio falan fistan birsürü şey.. En sonunda ayrılmak istedi . Şimdi burnu sürttü orası ayrı Sende boşver canım zaten yeniymiş daha.. Sende onu sallama bak nası tutuşuyo..
bu tipler kadar ilişkiyi ve karşısındakini yoran başka tip yoktur, bu lafımı unutmayın.. Malesef çok yıpranacaksınız ve keşke o zamanlar bitirseydm bu kadar uzamasaydı bu iş diyeceksiniz..Tecrübeyle kesinlikle sabittir hem bizzat ben hem de çevremdekilerden..
iki insan birbiri için bir şey yapmadan ilgi olmadan olmaz tabi bi taraf alttan alacak ama takılmamak taamül edilemiyecek bir şey yoluna bakmanı öneririm
paylaşıcagm kimse yok sana sormak istedim bugün hiç msj cekmedim saat 8e kdr o 4 mesaj cektı gunaydın hayatım sonra 4 saat sonra neden mesaj atmıyorsun sonra bır kere aradı sonra neden msjma cevap vermıyorsun diye iki mesaj sonra ben ona döndüm hani görüşecektik dedi bişi uydurdum ve o saatten sonra yıne ne msjma cevap verdi ne de arayp sordu 1 saat sonra dayanamadım neden msj cekmıyosun dedım efendım dıye mesaj cektım ya dedi sonra daha hıcbırsey yazmadı aradım açmadı sonra ara dedi aradım işte neden haber vermedin falan dedi ben de bişi uydurdum bak gördün mü sonra bana demediğini bırakmıyorsun dedi öyle ters ters konuştu neyse sonra konuşuruz dedim bırazdan o da neden kapıyosun dedi eve giricem dedim sonra tamam dedi kapadık şimdide telı kapalı ya sinir oluyorum ya gerçekten evde ve teli kapalı