lütfen bi bakın..

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
118
Kızlar merhaba. Öncelikle yeni sayılırım ve çok sevdim burayı :KK70: kısaca durumumu anlatayım ben. Daha önceleri burnum da bi sorun olduğunu farkediyordum daha dogrusu aşırı derece de takmamıştım ki çokta büyük bi sorunum yok. Bigün ameliyat olurum diye geçiştiriyordum. Bi cok kişiden duymaya basladim. Eve gelir gelmez fotoğraflarıma baktım. Yandan hiç bi fotomun olmadigini farkettim. Araştırdım çene törpüleme yapılıyormuş. Ama hem burun hem çene fiyatı beni korkuttu açıkçası .Şöyle taksit yapabilecek yada ikisi birden olacağı için indirim yapabilecek doktor var mıdır? Ben kendim çalışıyorum .ben ödeyeceğim.Ne yapcam bilemedim.

Son düzenleme:
Slm canım. Ikisi ayni anda zor olmaz mi tek tek yaptirsan? Tabi bilemiyor um belki de sorun olmaz. Adana gorunuyor profilinde. Oradaki drlari dolasicaksin artik. Msj hakkin yoksa mail atabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm canım. Ikisi ayni anda zor olmaz mi tek tek yaptirsan? Tabi bilemiyor um belki de sorun olmaz. Adana gorunuyor profilinde. Oradaki drlari dolasicaksin artik. Msj hakkin yoksa mail atabilirsin.
Ikisi aynı anda bitiversin istiyorum. Ayni anda iyileşiveririm diye düşündüm :) istanbulda olmak istiyorum bide.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba. Öncelikle yeni sayılırım ve çok sevdim burayı :D kısaca durumumu anlatayım ben. Daha önceleri burnum da bi sorun olduğunu farkediyordum özellikle fotoğraflarda ama aşırı derece de takmamıştım ki çokta büyük bi sorunum yok. Bigün ameliyat olurum diye geçiştiriyordum. Ta kii bi arkadaşımın durup dururken ya senin burnunda mı çenende mi bi problem var sanki diyene kadar. Eve gelir gelmez fotoğraflarıma baktım. Yandan hiç bi fotoğrafımın olmadığını,beğenmediğim bütün fotoğraflarda çenemin de burnumun da uzun çıktığını farkettim.ee çenem uzun olunca yüzüm de çok uzun kuzenimin tabiriyle armut suratlıymışım. Çok bozuluyorum.alt dişlerim önde değil dişlerim de gayet düzgündür. Ama çenem uzun. Araştırdım çene törpüleme yapılıyormuş. Ama hem burun hem çene fiyatı beni korkuttu açıkçası .Şöyle taksit yapabilecek yada ikisi birden olacağı için indirim yapabilecek doktor var mıdır? Babam biraz sorun ediyor. Ben kendim çalışıyorum .ben ödeyeceğim.buna rağmen sorun ediyor. Ne yapcam bilemedim.

Merhaba nerde yaşıyorsunuz, eğer İzmir ise Fahri Mola'yı tavsiye edebilirim, aynı ameliyatları ben geçirdim çünkü,

Back
X