lütfen bi okuyun benim için önemli

alacakaranlk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
27
1
16
Niğde
Merhaba 3 yıldır bi beraberliğim var annem ablam biliyor ancak abimden ve babamdan saklıyorum 3 yıldır gizli gizli yürütmekten yoruldum seviyorum vazgeçemiyorum. başka şehirlerdeyiz ve benim olduğum yer küçük bi şehir olduğundan ayda bi kez anca görüşürüz gizli olarak. sevgilimde yoruldu bende :( bunlar yetmezmiş gibi işsizlik çıktı başımıza işi olsa hemen takacaz yüzüğü ama işi yok 4 yıllık üniversite mezunu başvurmadığı yer kalmadı geri dönmüyorlar canımıza tak etti askere gidip uzun dönem yapıp teğmen olsun diyorum ama bi yanım askerliğin zor olduğunu can tehlikesinin olduğu aklıma geliyor istemiyorum çok kararsızım izin vermeliyim sizce gitmesine ne olur fikirlerinizi söyleyin telefona varıncaya kadar gizli kullanıyorum çünkü bi kez yakalandım babama kıyamet koptu o yüzden gizli kullanıyorum sevgilimin arkasında ailesi yok işsiz olunca birikimi olmayınca istemiyorlar astteğmen olursa kolaylaşıyor işimiz ancak ben çok kararsızım yardım edin lütfen.

kafanız karışmasın aşk sevgi tabiki önemli ama birlikte yaşamak heleki sizinkisi gizli daha tatlı şu zamanlar emin olun aynı çatı altında yıllar geçtikçe aşkını değil açlığını evini çocuğunu düşüneceksin o yüzden önce işini kursun en az bir yıl çalışsın ondan sonra evlilik olsun bence asteğmenlik falan bilmiyoırum geçici şeyler bunlar üzgününm

Nereye kadar saklayabilirsin ki ?

Daha nereye kadar böyle gizli saklı görüşmelere devam edebilirsin ki ?

Yaşın kaç bilmiyorum . Seviyorsan ve ileride onunla birlikte olmak istiyorsan,geç babanın karşısında güzel bir dille anlat..

Kötü bir şey yapmıyorsun etmiyorsun . Bir sevdiğim var baba demek niye bu kadar zor ve korkulu bir olay geliyor..

Sanki zamanı geldiğinde,evlenmeyecekmişsin gibi..

Sanki onlardan hiç ayrılmayacakmışsın gibi bakmaktan vazgeçmeliler..

Kendinden ve karşındaki insandan eminsen,böyle bir işe kalkış.İş konusuna gelince,umarım sevdiğin adam bir işe girerde azda olsa rahatlarsınız..
:34:

İşi olmuş olsa hemen konuşacam ama konuşsam ne olacak hemen işi var mı denilecek babama bi defa dedim ama sevgilimin ailesi yanaşmadığı için olmadı aileme mahçup olmak istemiyorum ailesi destek vermiyor onunda işi yok bi garantim olmadan konuşmak istemiyorum. bizi kurtarması adına istiyorum asteğmenliği şu gizlilikten kurtarması adına ama tehlikeli olur diye çok kararsız kaldım. 20 yaşındayım üni. okuyamadım ailevi sorunlar yüzünden 2 yıldır evdeyim kendimde iş arıyorum ama yok heleki lise mezununa hiç iş yok. evde de sorunlarım var bir an önce onunla hayatımı kurmak istiyorum erken diyebilirsiniz ama 3 yıl beni çok yıprattı artık böyle devam etmesini istemiyorum hemen evlilikte olsun demiyorum sadece herkese duyurmak istiyorum beraberliğimi

cnm askerliğini yapmayanada iş vermiyorlar zaten arkadaşın önce askerliğini yapsın uzun dönem yaparsa parada biriktirir.ölüm korkusu var ama askere gitmeyenlerde ölüyor bunu unutma cnm alnına yazılmışsa nerde olursa olsun bulur.eğer imkanı varsa polisliğe de başvurabilir .hakkınızda hayırlısı olsun ....

Back
X