- Konu Sahibi 1812hilal0
çok farklı diğer erkeklerden. kimseyle olmamış,elini bile doğru düzgün tutmamış,öpmemiş,sigarası,alkolü yok.Tam bi iyi aile çocuğu.Sevdim çok sevdim.Halada seviyorum.Oda beni ilk gördüğünden yani 9aydır seviyo(du).6.ayımızın içindeyiz.Çok ciddiydik.Gitmemden korktuğu için ağladığını bilirm,timsah değil gerçek gözyaşı döktü.Ama şimdi yorulduğunu,beni arkadaş mı sevgilimi olarak gördüğünü bilmediğini söylüyo.3 gün görüşmedik ve özlemediğini söylüyo.Yeni yeni düzeliyo bişeyler.Bazen bana gerçekten eskisi gibi bakıyo bazense buruk.Sakladığını düüşünüyorum bişeyleri.Bu gerçekleri öğrendiğimde hastanelik oldum,ummuyodum çünkü ondan böyle bişey.Annesi ve kardeşi abarttığımı söylüyomuş.Ama çok seviyorum.Lys e hazırlanıyoruz ve puanları çok kötü.Ne olaacağını bilmiyo. Çok ince düşünen biri.Tek erkek.Bide kız kardeşi var. Durumları pek iyi değil.Ailesi çok önemli onun için. Bunları söylüyorumki daha iyi yardımcı olabilesiniz diye.Bugun seni seviyorum dedi.Ama tabiki eskisi gibi olması zaman alcak.Yardım istediğim konu nasıl onu tekrar bana çok aşık edebilirm? Aynı dersane aynı sınıftayız. Beni eve o bırakıp o alıyo.Ne yapcam? Nasıl ilişkimi kurtarcam?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.