• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bi yardım edin kimseye anlatamıyorum patlıycam artık :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi c0c0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

c0c0

keNdi kabuĞuna çekiLmiş.
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
125
1
96
İzmir

Son düzenleme:
canım karışık bir durum hani insan birine bişeyler hissetmek için karşıdakindende elektrik almalı diye düşünüyoruym sen bu çocuktan o yönde bi şeyler hissettinmi yani sırf fikirler uyuşuyor diyemi bu hoşlantılar başladı

canım karışık bir durum hani insan birine bişeyler hissetmek için karşıdakindende elektrik almalı diye düşünüyoruym sen bu çocuktan o yönde bi şeyler hissettinmi yani sırf fikirler uyuşuyor diyemi bu hoşlantılar başladı

hayır canım ya çocukla muhabbetimiz bile yok bende anlamıyorum çok karışık:(

kaç yaşındasın canım

bence o cok yakin arkadasini kaybetme riskini almaktan cekinmiyorsan bildigini oku. ama bence senin asik oldugun sey cocugun kendisi degil, arkadasinla yasadigi birliktelik. 1.5 senedir asktan uzak oldugun icin onundeki iliski ornegine ozenmis veya kiskanmis, simdi arkadasinin yaptigi hatalari veya baska seyleri yapmayacagim veya ondan iyi yaparim diyip; mevcut iliskiden daha iyi bi iliski yasayacagini dusunuyorsun.

ama bence yapma. kendi kaliteni dusurur bu bi kere. o yakin kiz arkadasina ihanet ettigin gibi, onun senin yaptigini allayip pullayip baskalarina seni rezil etmesini ve artik kiz arkadaslarinin sevgililerini senden kacirmak istemesini ve sana guvenmemelerini de goz onunde bulundurmalisin. hadi sana kolay gelsin

bence o cok yakin arkadasini kaybetme riskini almaktan cekinmiyorsan bildigini oku. ama bence senin asik oldugun sey cocugun kendisi degil, arkadasinla yasadigi birliktelik. 1.5 senedir asktan uzak oldugun icin onundeki iliski ornegine ozenmis veya kiskanmis, simdi arkadasinin yaptigi hatalari veya baska seyleri yapmayacagim veya ondan iyi yaparim diyip; mevcut iliskiden daha iyi bi iliski yasayacagini dusunuyorsun.

ama bence yapma. kendi kaliteni dusurur bu bi kere. o yakin kiz arkadasina ihanet ettigin gibi, onun senin yaptigini allayip pullayip baskalarina seni rezil etmesini ve artik kiz arkadaslarinin sevgililerini senden kacirmak istemesini ve sana guvenmemelerini de goz onunde bulundurmalisin. hadi sana kolay gelsin

Arkadaşın yazdıklarına ekleyecek tek bir nokta yok. Ben de bu şekilde düşünüyorum özellikle ikinci paragraf çok çok çok doğru.

hayır arkadaşım bana anlatmazdı ayda yılda bir sadece çocuğun biraz dindar falan olduğunu biliyorum başkada hiçbirşey bilmiyorum hakkında..

arkadaşınız çok mu yakın size eğer uzak bir arkdşnızın sevgiliyse önemli bir durum yok ki:50:

Bir arkadasinda dedigi gibi eger böyle bir iliskiye baslarsan sonuclarinada katlanmak zorundasin.Cevren,özelliklede kiz arkadaslarin sürekli senin dedikodunu yapacaklar,araniza mesafe koyacaklar,bunlarin farkindasin dimi?Ben bunlari takmam kendi hayatimi yasarim diyorsun sonuna kadar git.
Fakat bence ortada baska bir sorun daha var ki oda o cocugun sana karsi olan duygularinin belirsizligi.Anladigim kadariyla sen gidip sevgini söyleyecek bir kiz degilsin,söylesende o yapidaki adam hos karsilamaz diye düsünüyorum.Baksana muhabbetiniz bile olmamis hic.Yani nerden tutsan elinde kalacak bir olayla karsi karsiyayiz.Ne siklikla görüyorsun o cocugu,sürekli karsilasiyormusunuz?

Son düzenleme:
bence bu çocuğu unutmaya çalışaman en doğrusu olur. tam tersi durumu düşün. arkadaşın senin eski sevgilinden hoşlansa ve de gidip çıkmaya başlasa ne hissedersin. bırak çıkmayı hoşlandığını bile öğrensen ne hissederdin. ben olsam ayrılmamızı dört gözle bekliyordu demek diye düşünürdüm.insan kendisine yapılmasını istemediği birşeyi başkasına asla yapmamalı...

bence bu çocuğu unutmaya çalışaman en doğrusu olur. tam tersi durumu düşün. arkadaşın senin eski sevgilinden hoşlansa ve de gidip çıkmaya başlasa ne hissedersin. bırak çıkmayı hoşlandığını bile öğrensen ne hissederdin. ben olsam ayrılmamızı dört gözle bekliyordu demek diye düşünürdüm.insan kendisine yapılmasını istemediği birşeyi başkasına asla yapmamalı...
kafam çok karışık :5:
arkadaşınız çok mu yakın size eğer uzak bir arkdşnızın sevgiliyse önemli bir durum yok ki:50:
ya öyle yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği biri değil.ama yakın arkadaşlarımdan birisi.
Bir arkadasinda dedigi gibi eger böyle bir iliskiye baslarsan sonuclarinada katlanmak zorundasin.Cevren,özelliklede kiz arkadaslarin sürekli senin dedikodunu yapacaklar,araniza mesafe koyacaklar,bunlarin farkindasin dimi?Ben bunlari takmam kendi hayatimi yasarim diyorsun sonuna kadar git.
Fakat bence ortada baska bir sorun daha var ki oda o cocugun sana karsi olan duygularinin belirsizligi.Anladigim kadariyla sen gidip sevgini söyleyecek bir kiz degilsin,söylesende o yapidaki adam hos karsilamaz diye düsünüyorum.Baksana muhabbetiniz bile olmamis hic.Yani nerden tutsan elinde kalacak bir olayla karsi karsiyayiz.Ne siklikla görüyorsun o cocugu,sürekli karsilasiyormusunuz?
her gün görüyorum aynı okuldayız..

şimdi sen bu çocuğu mu seviyosun yoksa bu çocuğun arkadaşına olan aşkına mı hayran oldun acaba, yani benide böyle sevecek diye mi düşünüyosun acaba?
uzaktan bi hayranlıksa bence vazgeç bu sevdadan, bakalım beraber olsanız sana karşı samimi olabilcek mi, sonuçta eski sevgilisinin arkadaşı konumunda olcaksın onun gözüde de

her gün görüyorum aynı okuldayız..

Her gün görüsüyorsaniz ve o hala sana karsi bir adim atmadiysa birsey hissetmiyor demektir.Yada en iyi ihtimal sana karsi besledigi duygular var ve eski sevgilisinin arkadasi olman sebebiyle cekiniyor.Her iki durumdada kendinde "acilma" cesaretini buluyorsan git söyle,hersey acikliga kavussun.

arkdaşın ve sevgilisi yeni ayrılmışlar. tekrar birleşme ihtimalleri de var. ayrıca senin hissettiklerin de tek taraflı. normal şartlarda aralarını düzeltmeye çalışman gerekirken, sen birleşMEmelerini istiyorsun. eğer bu çocuğun senden etkilenmesini sağlar ve birşekilde birşeylere başlarsanız, çevreden çok olumsuz tepkiler alıp adeta-öyle olmasan bile-kötü kız damgası yiyebilirsin. ben bu ilişkiye ümit vermiyorum. o da sevse belki.. ama hem tek taraflı hem de çocuk dindar diyorsun. bence ilerde o çocuk sana karşı bişeler hissetse bile bunu asla sana belli etmeyecektir. unutmaya çalışacaktır.
düşüncelerimi biraz sert ifade etmiş olabilirim canım ama gerçekleri gör diye böyle söyledim. seni az da olsa anlayabiliyorum. ben de yanlış bir insana aşığım, üniversite hocama aşığım ve ben şimdi ne dersem diyeyim senin o çocuğu sevmeye devam edeceğini de biliyorum,, ama yine de gerçekleri gör istedim.
Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah.
:25:

Öncelikle arkadaşın bu duruma ne tepki verir. Bazı insanlar vardır hiç umursamaz, bazıları vardır o çocuğu sevmese bile senin de çıkmanı istemez. Ama ben olsaydım unutmaya çalışırdım.( dünyada baska erkek mi yok diye kendimi avutuyorum genelde:d)

tatlım bu çocugun sana karşı hisleri varmı eğer varsa çevreyi düşünme derim ben

canım bence gecicidir hoşlanıyorsundur hemde ne bileyim ben pek sıcak bakamadım ama olmaz mı olur böyle sevgili olan hatta evlenen bile çok zamana bırak bir kendini dinle belkide duygusal boşluktasındır

Back
X