Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım karışık bir durum hani insan birine bişeyler hissetmek için karşıdakindende elektrik almalı diye düşünüyoruym sen bu çocuktan o yönde bi şeyler hissettinmi yani sırf fikirler uyuşuyor diyemi bu hoşlantılar başladı
bence o cok yakin arkadasini kaybetme riskini almaktan cekinmiyorsan bildigini oku. ama bence senin asik oldugun sey cocugun kendisi degil, arkadasinla yasadigi birliktelik. 1.5 senedir asktan uzak oldugun icin onundeki iliski ornegine ozenmis veya kiskanmis, simdi arkadasinin yaptigi hatalari veya baska seyleri yapmayacagim veya ondan iyi yaparim diyip; mevcut iliskiden daha iyi bi iliski yasayacagini dusunuyorsun.
ama bence yapma. kendi kaliteni dusurur bu bi kere. o yakin kiz arkadasina ihanet ettigin gibi, onun senin yaptigini allayip pullayip baskalarina seni rezil etmesini ve artik kiz arkadaslarinin sevgililerini senden kacirmak istemesini ve sana guvenmemelerini de goz onunde bulundurmalisin. hadi sana kolay gelsin
18 yasındayım canım..
kafam çok karışıkbence bu çocuğu unutmaya çalışaman en doğrusu olur. tam tersi durumu düşün. arkadaşın senin eski sevgilinden hoşlansa ve de gidip çıkmaya başlasa ne hissedersin. bırak çıkmayı hoşlandığını bile öğrensen ne hissederdin. ben olsam ayrılmamızı dört gözle bekliyordu demek diye düşünürdüm.insan kendisine yapılmasını istemediği birşeyi başkasına asla yapmamalı...
ya öyle yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği biri değil.ama yakın arkadaşlarımdan birisi.arkadaşınız çok mu yakın size eğer uzak bir arkdşnızın sevgiliyse önemli bir durum yok ki![]()
her gün görüyorum aynı okuldayız..Bir arkadasinda dedigi gibi eger böyle bir iliskiye baslarsan sonuclarinada katlanmak zorundasin.Cevren,özelliklede kiz arkadaslarin sürekli senin dedikodunu yapacaklar,araniza mesafe koyacaklar,bunlarin farkindasin dimi?Ben bunlari takmam kendi hayatimi yasarim diyorsun sonuna kadar git.
Fakat bence ortada baska bir sorun daha var ki oda o cocugun sana karsi olan duygularinin belirsizligi.Anladigim kadariyla sen gidip sevgini söyleyecek bir kiz degilsin,söylesende o yapidaki adam hos karsilamaz diye düsünüyorum.Baksana muhabbetiniz bile olmamis hic.Yani nerden tutsan elinde kalacak bir olayla karsi karsiyayiz.Ne siklikla görüyorsun o cocugu,sürekli karsilasiyormusunuz?
her gün görüyorum aynı okuldayız..