Lütfen bilen yardım etsin

senturkelf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2023
46
19
3
34
Kizlar 5 haftalik gebeyim doktor kalp atış yok kese var dedi umutsuz konustu benimle sanki birsey olmus gibi ben dedim ki daha erken değil mi doktor bey dedim iyi ozaman haftaya tekrar gel dedi şaka gibi yaaa moralim okadar bozuldu ki kanamam felan yok bthcg ye bakmadi bthcg düşse kanama olur demi

Kizlar 5 haftalik gebeyim doktor kalp atış yok kese var dedi umutsuz konustu benimle sanki birsey olmus gibi ben dedim ki daha erken değil mi doktor bey dedim iyi ozaman haftaya tekrar gel dedi şaka gibi yaaa moralim okadar bozuldu ki kanamam felan yok bthcg ye bakmadi bthcg düşse kanama olur demi
Canım kalp atışı 6. Ci hafta duyulur zaten. Şaka gibi kadın dogumcu olduguna şüphe ettim şimdi. Keseni gördüyse her şey yolunda şimdi haftana göre beklenen kesenin olmuş olması zaten canim

Doktorunuzu degistirin bence. Hic dusunmeden.

4.haftada tahlilde cikar 5.haftada kese gözükür 6 ila 9.haftalar arasinda bebek ve kalp atisi gözükür zaten hatta benim doktorum keseyi gördükten 2 hafta sonra kalp atisina cagirmisti

Ya hocam dedim başka birsey mi gördünüz acaba dedim hic sesini cikarmadi arkadaşlar özele gidiyorum doktorumu degiştiricem kapidan ciktim tektim birde tutamadim kendimi aglamaya başladim acaba gelismedi mi haftasina gore kendimce birseyler bulmaya calisiyorum bebegim iyidir allahim ne olur iyi olsun

Keseyi 4 haftada gördü ne kadarlik dedim 4 hafta dedi bu hafta 5. Hafta yine gittim bana böyle dedi kizlar btchg düserse kanama olur demi kanamam felan yok sadece kasikta batisma hafif agrilar var

Keseyi 4 haftada gördü ne kadarlik dedim 4 hafta dedi bu hafta 5. Hafta yine gittim bana böyle dedi kizlar btchg düserse kanama olur demi kanamam felan yok sadece kasikta batisma hafif agrilar var
Kanama yerlesme kanamasi olarak da olabilir her kanama beta düsüsü degildir ama bence siz baska doktora da gidin

Moralini bozmak istemem ama başıma geleni yazayım. Bende boş gebelik geçirdim. Bebek var kalp atışı yok 1 hafta içinde düşer dedi o sırada hiç kanamam yoktu ama ara ara lekeler oluyodu. Ertesi gün kanama başladı. Betada öyle hemen düşmüyor hormonlar dan dolayı yine yüksek çıkar. Doktor olumsuz bişey görmeseydi kalp atışı için bekleyelim derdi. Sen yinede başka bi doktora daha git

Moralini bozmak istemem ama başıma geleni yazayım. Bende boş gebelik geçirdim. Bebek var kalp atışı yok 1 hafta içinde düşer dedi o sırada hiç kanamam yoktu ama ara ara lekeler oluyodu. Ertesi gün kanama başladı. Betada öyle hemen düşmüyor hormonlar dan dolayı yine yüksek çıkar. Doktor olumsuz bişey görmeseydi kalp atışı için bekleyelim derdi. Sen yinede başka bi doktora daha git

Canım hiç kananamam olmadı benim ve daha 5 haftalık allahimdan ümit kesilmez ne olursa olsun yine beklmesi lazımdı diye düsünüyorum bende ilk düsük yasadim bu ikinci gebeligim

Back
X