- 29 Eylül 2021
- 1.172
- 283
- 73
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
Arkadaşlar geçen ay umutlan döneminde öncesinde sonrasında ilişkiler oldu korunmasız ilişki. Zaten açtım başlıklara bakarsan da anlayacaksınız ben şüphelendiğim için gebelik testleri yaptım Bir tane de birçok kez ve nedense bazı testleri silik çizgi görmeme rağmen negatifte kanda. Ya şöyle bir şey yani Bir sürü test yaptım daha önce eşit adet öncesi belirtisi yaşamazdım ama sürekli böyle kastıklarımda ağrıyor hafif sancı var bel ağrısı bilemiyorum belki de psikolojik bir diye hani bu belirtileri hissediyordum her neyse 4 gün gecikme oldu bu ay ve 5 günde ben regli oldum artık. Dedim ki ben kendim herhalde istediğim için belki psikolojikmen gebelik belirtileri yaşadım ama kaç günden beridir hani iyileşmeme rağmen duşumu bile aldım düşünün yani bir türlü kahverengi çamur gibi akıntı bitmiyor yani böyle aklıma ama hani PTT'ye sildiğim zaman geliyor ve şöyle bir şey yine kalkıklarımda adet olmuşum gibi sadece hissediyorum bacağıma vuruyor belim tekrardan başarı ağrımaya anlamadım tekrardan adet olacağını öyle bir şeyler yaşıyorum yani acaba bu nedir bu akıntı neden geçmedi neden çamur gibi akıntın devamı yok kalktıklarında ağrıları var aklımı karıştırdı bu sorular . Yani ben çizgileri görünce gebe olduğumu düşünmüştüm kan verip negatif alınca sonra tekrardan testler yaptım bilmiyorum ben hep sanki switch çizgisini görüyor gibiydim ama hani artık regl olduktan sonra yani öyle bir düşüncem öyle bir umudum kalmadı çünkü hani tekli olan kadın ya da olamaz diye düşünüyorum açıkçası ama nedense kaç gündür iyileşme olmasına rağmen yine de çamur gibi akıntım devam ediyor kasıklarımda Ağrı tekrardan başladı ben ne yaşıyorum acaba