L lesigul Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2013 39 0 6 35 Antalya 6 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lesigul #1 arkadarlar dun adet olmam gerekiyoru olmadim dayanamayip doktora gittim kan testi yaptirdim hcg 103,1cikti sizce hamilemiyim acill cevap..
arkadarlar dun adet olmam gerekiyoru olmadim dayanamayip doktora gittim kan testi yaptirdim hcg 103,1cikti sizce hamilemiyim acill cevap..
kumperisi90 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2013 3.024 9 108 6 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lesigul #2 lesigul .!.: arkadarlar dun adet olmam gerekiyoru olmadim dayanamayip doktora gittim kan testi yaptirdim hcg 103,1cikti sizce hamilemiyim acill cevap.. Genişletmek için tıkla... doktor söylemedımı bunu sana
lesigul .!.: arkadarlar dun adet olmam gerekiyoru olmadim dayanamayip doktora gittim kan testi yaptirdim hcg 103,1cikti sizce hamilemiyim acill cevap.. Genişletmek için tıkla... doktor söylemedımı bunu sana
kumperisi90 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2013 3.024 9 108 6 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lesigul #3 4 haftalık hamilelikte Beta HCG değeri 5 425 4 haftalık bebişin var galiba
hll_legend Guru Kayıtlı Üye 14 Kasım 2007 687 5 296 İstanbul 6 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lesigul #4 Degere göre hamilesin cnm.Tebrikler. 2 hafta sonra falan doktora gidip keseyi görmen lazım.Doktorun zaten ayrıntılı bilgilendirecektir seni.
Degere göre hamilesin cnm.Tebrikler. 2 hafta sonra falan doktora gidip keseyi görmen lazım.Doktorun zaten ayrıntılı bilgilendirecektir seni.
L lesigul Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2013 39 0 6 35 Antalya 7 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi lesigul #5 tesekkur ederm arkadaslar evet sonucumu gosterdm hamismisim hayirlisiyla olur ins bebegm daha yeniymis cuma gunu tekrar gel dedu doktorum ins Allah isteyen herkese nasip eder Amiiinn..
tesekkur ederm arkadaslar evet sonucumu gosterdm hamismisim hayirlisiyla olur ins bebegm daha yeniymis cuma gunu tekrar gel dedu doktorum ins Allah isteyen herkese nasip eder Amiiinn..