Mecbur regli bekleyeceksin. Reglin gecikirse kan ver bence.Arkadaşlar bundan tam 1 ay önce nişanlım ile sürtünme yoluyla ilişki yaşadım normalde ilişki yaşadığım gün regl olmam gerekiyordu zaten gecikmişti sürtünme esnasında zevk suyu geldi çok az kesinlikle içime girmedi penisi zaten dışarıya boşaldı gergin olduğum için sanırım reglim gecikti 10 gün sonra kanama oldu üç gün sonra test yaptım normal gebelik testi resimdeki gibi çıktı ardından bir daha yaptım çıkmadı bir şey sonra 2 gün sonra yine aynı şekilde bir test yaptım oncomed marka ile yine silik çıktı ama hiç bir belirti yok sadece ara ara düşündüğüm için baş ağrısı oluyor o kadar onun üzerine tam 7 erken gebelil testi yaptım birinide bu sabah yapmak üzere hepsi 5 dakka içerisinde negatif sonuçlandı en son 16 sında regl oldum bu iki üç gün sonra olmam gerekiyor sizce hamilemiyim kan veremem
dün gece regl oldum sence hala olma ihtimalim var mıMecbur regli bekleyeceksin. Reglin gecikirse kan ver bence.
Butun konulara yazmak yerine kendi konunuzumu açsanız acaba? Adetin bitti sanıp iliskiye girmissin sonra kanaman artmıs. Baslangic ve bitiste kahveye döner rengi. Adet kanamasi gibi geldi banaMerhaba bi hafta önce pembemsi akintim geldi sonra khavrengiye döndü 1-2 gun surdu oyle test yaptim tek cizgi cikti sonra reglm geldi 2 gun surdu gecti bitti iliskiye girdikten sonra kanama cogaldi dün bi kesildi bi geldi kanamam sonra kahverengiye döndü bugün de kahvrengi lekenlenmem geliyor ne olabilir acaba ve hala kahverengi pempemsi lekekenmem devam ediyor
Değilsin.Arkadaşlar bundan tam 1 ay önce nişanlım ile sürtünme yoluyla ilişki yaşadım normalde ilişki yaşadığım gün regl olmam gerekiyordu zaten gecikmişti sürtünme esnasında zevk suyu geldi çok az kesinlikle içime girmedi penisi zaten dışarıya boşaldı gergin olduğum için sanırım reglim gecikti 10 gün sonra kanama oldu üç gün sonra test yaptım normal gebelik testi resimdeki gibi çıktı ardından bir daha yaptım çıkmadı bir şey sonra 2 gün sonra yine aynı şekilde bir test yaptım oncomed marka ile yine silik çıktı ama hiç bir belirti yok sadece ara ara düşündüğüm için baş ağrısı oluyor o kadar onun üzerine tam 7 erken gebelil testi yaptım birinide bu sabah yapmak üzere hepsi 5 dakka içerisinde negatif sonuçlandı en son 16 sında regl oldum bu iki üç gün sonra olmam gerekiyor sizce hamilemiyim kan veremem
Moralini bozmak istememem ama bu yerleşme kanaması olabilir kan testi yapMerhaba bi hafta önce pembemsi akintim geldi sonra khavrengiye döndü 1-2 gun surdu oyle test yaptim tek cizgi cikti sonra reglm geldi 2 gun surdu gecti bitti iliskiye girdikten sonra kanama cogaldi dün bi kesildi bi geldi kanamam sonra kahverengiye döndü bugün de kahvrengi lekenlenmem geliyor ne olabilir acaba ve hala kahverengi pempemsi lekekenmem devam ediyor
Hala geliyor kac gun oldu bitti. Kahverengi geliyor sildikce falan idrar yapincaMoralini bozmak istememem ama bu yerleşme kanaması olabilir kan testi yap
Kan testi yaptın mıHala geliyor kac gun oldu bitti. Kahverengi geliyor sildikce falan idrar yapinca
Yok yapmadim sadece idrar testi yaptim gecen negatif çıktıKan testi yaptın mı
Adet gününe ne kadar var dahaYok yapmadim sadece idrar testi yaptim gecen negatif çıktı
1 Ay var dahaAdet gününe ne kadar var daha
Bekliceksiniz mecbur1 Ay var daha
Kan testi yapsam cikmaz miBekliceksiniz mecbur
Aslında çıkar ama yinede beklesen daha verimli sonuç alırsın yinede bir doktora danışKan testi yapsam cikmaz mi
Regl olup bittim ama regl agrilarim var olabilirr mi bugün hayırlısıyla test yapmaya gidicem bakalım ne olucakAslında çıkar ama yinede beklesen daha verimli sonuç alırsın yinede bir doktora danış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?