Lütfen bilgi verir misiniz

Bercemkaya

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
98
-12
18
27
Merhabalar, lütfen ama lütfen yargılamadan bir fikir verir misiniz. Rahımde kistlerim olduğu için yasmin tablet kullanıyordum adet olmadığım için doktora gittim ve bana kistlerin Yumurtalıkta değil de rahımde olduğunu yasmin ilacın buna etkisi olmadığı söylendi adet olduğunuz 2. Günü gelin dediler ben dün adet oldum sonunda ama utanarak söylüyorum ki rezil erkek arkadaşım madem adet oldun o zaman gebelik riskin yoktur diyerek zorla taciz etti işin dini boyutunu biliyorum ama inanın kendi isteğimle olmadı yaşadığım şoktan çıkamıyorum ama içim içimi yiyor adetin ilk günü gebelik olabilir mi sizce yani adetin ilk günü hamile kalma olasılığı var mıdır inanın utanarak soruyorum bunu ama dediğim gibi kendi isteğimle olmadı bugünde doktora gittim ve bana ginera isimli tablet verdi adetin 5. Günü başlayacaksın dedi ben korkuyorum şuan 5. Gününde başladığım anda gebelikten koruyacak sanırım ama ben dün tacize uğradım psikolojik olarak çok kötüyüm sizce böyle bir şey mümkün olur mu adetin ilk günü hamilelik olur mu lütfen bilgisi olan biri yazabilir mi, 14-15 gün sonra test yapmalimiyim

Ondan önce neden erkek arkadaşınız hakkında suç duyurusunda bulunmuyorsunuz dini boyutu geçtim sağlık açısından da çok riskli bir durum

Daha önce de böyle bir konu açmışsınız hangisine inanalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…