lutfen bilgi

ozgklk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
5
1
16
Kizlar merhaba 17 haftalik hamileyim 15.haftamda amniyotik band goruldu su ana kadar zarar vermemis ama ilerde ne olacagi belli degilmis bu durumda olan yada yasayan annelerden bilgi alirsam sevinirim. Ben inaniyorum bebegim iyi olacak.simdiden tesekurler

merhaba, 22 haftalık hamıleyim ayrıntılı ultrasyonda bant oldugunu gördüler. 4mm ve plasentaya paralel dedi... korkma dedi doktorum, rahmin büyüdükçe bant yukarıya çıkacak ya da bebeğin koluyla onu kesip atacak dedi. yalnız internette okuduklarım çok ürkütücü şeyler, inanır mısın kendimde boyle bişey olduğunu öğrenmeden öncede ,bu konuyu bıyerde okumuş ve başına gelenlere çok üzülmüş çok dua etmiştim doktorumun dediğine inanmak güvenmek istiyorum ama yinede insan korkuyor işte. umarım bişey olmaz arkadaşım bol bol dua etmekten başka yapacak bi şey yok. ben bide yarın için başka bi doktordan randeu aldım o da güzel bişey söylerse içim rahatlar belki... Allah yardımcımız olsun.

Benay27 yarinda benim detayli ulturasonum var İns birsey cikmaz ama soyle soyleyim gittigim dok. Dediki bant olusurken zarar verirse verir sonrasinda 3. Aydan sonra bebek kendini korur icini ferah tut ilk basta bende korktum hep dua ediyorum herkes icin gecen gittigimde goremedim dedi detaylida bir bakariz ona gore konusuruz dedi sen nerde yasiyosun ona gore konusalim ben ankaradayim inan doktorlar farkli birsey demiyor hepsi aynisini diyor bizim isimiz zamanla korkma lutfen bebege yansitma allah buyuktur.

Arkadaslar banada 16. Haftada bu teshis konuldu bebekleriniz saglicakla dogdu mu ilk evladimi da 40 haftada baska bi sebepten kaybettim korkuyorum

Kizlar banada 16. Haftada bu teshis konuldu bebekleriniz saglicakla dogdu mu ilk bebegimi de 40 haftada baska bi sebepten kaybettim cok korkuyorum nolur bi seyler yazin...

Yani gebeliginiz nasil ilerliyor offf deli gibi ne yazdigimi da bilmiom

Yani gebeliginiz nasil ilerliyor offf deli gibi ne yazdigimi da bilmiom
Canim 31. haftaya geldim şükür bant artık yok görülmüyor doğumdan sonra gene yazarım 20. Haftada görülmedi bazen jaristirilabiliyor içini ferah tut ve dua et bebise yansıtma allah buyuk

Canim 31. haftaya geldim şükür bant artık yok görülmüyor doğumdan sonra gene yazarım 20. Haftada görülmedi bazen jaristirilabiliyor içini ferah tut ve dua et bebise yansıtma allah buyuk
Amin hayirlisi artik inşaallah cevabin icin cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…