Lütfen bilginiz varsa veya başınızdan geçtiyse yorum yapar mısınız🙏🏻

00Su

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
13
6
1
Merhaba lütfen yardımcı olun Adetim 7 gün geçti gebelik testi yaptım tek çizgi ama bir süre sonra 2. Çizgi çok çok az silik gözüktü dün kan tahlili yaptım negatif doktor ultrasyonla falan bakmadı p.tesi kadın doğuma gözükme mi söyledi benim adetim oldu olası düzenli bir tek geçen ay 2 gün gecikti 3.gün sabahtan kanamam başlamıştı bu ay 7 gün geçti adetime 10 gün kala şeffaf akıntımın içinde kan vardı hafiften mide bulantısı falan oluyordu şimdi de midem hassas hafif ateşimde oluyor gebelik olsaydı gözükürdü değil mi ama gebelik değilse de kötü birşey olmasında korkuyorum rahim kanseri gibi biraz tedirginim bilginiz varsa yorum atar mısın 🙏🏻

Merhaba lütfen yardımcı olun Adetim 7 gün geçti gebelik testi yaptım tek çizgi ama bir süre sonra 2. Çizgi çok çok az silik gözüktü dün kan tahlili yaptım negatif doktor ultrasyonla falan bakmadı p.tesi kadın doğuma gözükme mi söyledi benim adetim oldu olası düzenli bir tek geçen ay 2 gün gecikti 3.gün sabahtan kanamam başlamıştı bu ay 7 gün geçti adetime 10 gün kala şeffaf akıntımın içinde kan vardı hafiften mide bulantısı falan oluyordu şimdi de midem hassas hafif ateşimde oluyor gebelik olsaydı gözükürdü değil mi ama gebelik değilse de kötü birşey olmasında korkuyorum rahim kanseri gibi biraz tedirginim bilginiz varsa yorum atar mısın 🙏🏻
Bir kadın doğuma görünün. Kötü düşünmeyin kötü bişi olduğunu sanmıyorum. Gebelik de olabilir

Adetim 7 gün geçti gebelik testi yaptım tek çizgi ama bir süre sonra 2. Çizgi çok çok az silik gözüktü dün kan tahlili yaptım negatif doktor ultrasyonla falan bakmadı p.tesi kadın doğuma gözükme mi söyledi benim adetim oldu olası düzenli bir tek geçen ay 2 gün gecikti 3.gün sabahtan kanamam başlamıştı bu ay 7 gün geçti adetime 10 gün kala şeffaf akıntımın içinde kan vardı hafiften mide bulantısı falan oluyordu şimdi de midem hassas hafif ateşimde oluyor gebelik olsaydı gözükürdü değil mi ama gebelik değilse de kötü birşey olmasında korkuyorum rahim kanseri gibi biraz tedirginim bilginiz varsa yorum atar mısın 🙏🏻
Bende yaşadım canım. Adetim 8 gün gecikmişti doktora gittim vajinal ultrason ve karında baktı sıkıntı yok temiz dedi. O arada 1 erken gebelik testi silik çizgi çıkmıştı yanılttı yani. Endişelenme kafan rahat etsin istiyorsan git görün bi doktora

Geç yumurtlamış olabilirsin buda adeti geciktirir. 7 güne kadar gecikmeler normal sayılıyor.

Bende yaşadım canım. Adetim 8 gün gecikmişti doktora gittim vajinal ultrason ve karında baktı sıkıntı yok temiz dedi. O arada 1 erken gebelik testi silik çizgi çıkmıştı yanılttı yani. Endişelenme kafan rahat etsin istiyorsan git görün bi doktora
Yani adet mi olmuştunuz? Bu arada Teşekkür ederim 🙏🏻

Yani adet mi olmuştunuz? Bu arada Teşekkür ederim 🙏🏻
Ewet 8.gün adet oldum. Adet olmadan 1 kaç gün önce akıntı ile karışık ip gibi kanda gelmişti ama sorun yok dedi doktor ultrasondan sonra. Dediğim gibi sıkıntı yapma stres yapma iyice gecikir 7 günü geçerse o zaman doktora git canım.

Geç yumutlamışsam gebelik olma olasılığına olabilir mi peki? Teşekkür ederim 🙏🏻
Yani şöyle kendimden örnek vereyim. 7 gün geciktiğim ayda yumurtlamam adetimin 21.günü olmuş. Normal de adetin 13. 14. Günü oluyor. Bende normal yumurtlama saydığım günleri değerlendirdiğim için geç yumurtlayacağımı bilmediğim için 21. Günü değerlendirmedim. Eğer belli aralıkları değerlendirdiysen buda geciken yumurtlama günlerine denk geldiyse gebelik olabilir tabi

Yani şöyle kendimden örnek vereyim. 7 gün geciktiğim ayda yumurtlamam adetimin 21.günü olmuş. Normal de adetin 13. 14. Günü oluyor. Bende normal yumurtlama saydığım günleri değerlendirdiğim için geç yumurtlayacağımı bilmediğim için 21. Günü değerlendirmedim. Eğer belli aralıkları değerlendirdiysen buda geciken yumurtlama günlerine denk geldiyse gebelik olabilir tabi
Cevapladığınızı için çok teşekkür ederim sağolun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ciddi birşey olacağını sanmıyorum.. bende nisan ayında 17 gün gecikti. Dr sorun yok 2-3 güne adet olacaksın dedi. 2 gün sonra adet oldum. Stressten oluyor gecikmeler. Mevsimsel değişiklik, stress falan yani. Bi de hamilelik de ola bilir. Geç döllenme falan. Sen bi Dr git. Kafan rahat etsin

Ciddi birşey olacağını sanmıyorum.. bende nisan ayında 17 gün gecikti. Dr sorun yok 2-3 güne adet olacaksın dedi. 2 gün sonra adet oldum. Stressten oluyor gecikmeler. Mevsimsel değişiklik, stress falan yani. Bi de hamilelik de ola bilir. Geç döllenme falan. Sen bi Dr git. Kafan rahat etsin
Çok teşekkür ederim gidecem allahın iziniyle de hiç randevu alınmıyor yarın erkenden gidip ara varsa rica edecem 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Çok teşekkür ederim gidecem allahın iziniyle de hiç randevu alınmıyor yarın erkenden gidip ara varsa rica edecem 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşaAllah canım benim. Git kafan rahat etsin. Birşey olmasa bile kendin rahat ol.

Benim de bu ay 13 gün gecikti. Gecikmemin 2 ci günü kaset test silik çıktı ama gözle görülüyordu baya. 3 cü günü belirginleşmek yerine daha da silik oldu. Erken gebelik ve kaset testleri silik çıktı aynı gün kan verdim sonuç negatif. Kandan sonra bugüne kadar yaptığım tüm testler negatif. Ama hala adet olmadım. Bekliyorum bakalım nolucak

Bende de öyle hastanelerde de randevu yok gittiğin zamanda randevusuz almıyoruz diyorlar umarım iyi haberler alırsın ve Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 teşekkür ederim yazdığın için bir gelişme olursa haber edersen sevinirim 🙏🏻🙏🏻

Sen de bir an önce randevu al ve git gözük. Bence korkulacak birşeyin yok ama yinede rahat olmak için git gözük. Ben de bekliyorum hala. Geç döllenme olmasını çok istiyorum. Belki sizde de heç döllenmedir. Ama adet olursam adrt bittikten sonra Dr gidecem.5-10 ağustosa kadar da olmazsam artık rahim filmi çektirecem. Bakalım ikimiz iki çin de hayırlısı

Back
X