Aşılama LÜTFEN BİLGİSİ OLAN PAYLAŞSIN ♥️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

fatma0711

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2021
16
0
1
27
Arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim bekarkende evlendikten sonrada çok düzenli adet görüyorum taki çocuğumuz olmuyor sorun eşimde olduğu söylendi varikosel ameliyat oldu üzerinden 2 sene gectı yinede olmadı bizde aşılama düşündük 6 Mart cumartesi aşılama yaptırdık bugün aşılamamın 12 günü fakat aşılamamın 10 günü damla damla 3 damla şeklinde kana benzeyen lekeler geldi korktuğum için çok araştırdım yerleşme kanaması olabileceğinden şüphelendim ardından 2 gün geçti bugün aynı şekilde bir tık fazla tekrar kahverengi leke geldi fakat hiç agrım olmadı genelde adet dönemim acil servis görmeden geçmez çok sancılı olur bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı 😔 daha önce tecrübe edinen varmı bu konuda lütfen boş geçmeyin hep bunu düşünüyorum 🤔

Kullandığın ilaçlarla böyle şeyler olabilir. Gebelik olsaydı 12. Gün büyük ihtimalle pozitif çıkardı.

Kullandığın ilaçlarla böyle şeyler olabilir. Gebelik olsaydı 12. Gün büyük ihtimalle pozitif çıkardı.
Dün doktoruma gittim ilaçlarım biteli 2 gün oldu ilaclarımdan hiç böyle bi ergi yaşamamıştım ilacı bıraktım iki gün ara ile damla damla kanamam oldu doktorum adetini bekle dedi ama gelde bekle

Back
X