Lütfen bilgisi olan yardım etsin😫beta hcg 4.4???

nurr5557

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
74
34
18
28
Geçen gün rahatsızım die hastaneye gittim Kan da beta hcg 4.4 çıktı ve adetime 13 var sizce gebelik varmı lütfen bilgisi olan benimle paylaşsın☹️

Birkaç gün sonra testi tekrarlayın bence, yükselme ihtimali olabilir

Kan testini perşembe günü vermiştim yarın tekrar vercem ama merak ettim 4.4 olup hamile kalan varmı🙁
Şüpheli bir değer yeni oluşmaya başlayan bir gebelik söz konusu olabilir ama yine de pozitif denemez bu değer için. Test tekrarlanıp artış var mı diye bakılırsa anlaşılabilir ancak. Gönlünüzce olur inşallah

Şüpheli bir değer yeni oluşmaya başlayan bir gebelik söz konusu olabilir ama yine de pozitif denemez bu değer için. Test tekrarlanıp artış var mı diye bakılırsa anlaşılabilir ancak. Gönlünüzce olur inşallah
Evet doktorda aynısını dedi zaten dahiliye doktoruydu ne hamilesin diyebilirim dedi ne değilsin diyebilirim dedi artarsa değer hamilesin dedi geç döllenme olmuş olabilirde dedi bakalım sonuç yarın belli olcak çok saolun😇(8 yıl bitiyo😢)

Geçen gün rahatsızım die hastaneye gittim Kan da beta hcg 4.4 çıktı ve adetime 13 var sizce gebelik varmı lütfen bilgisi olan benimle paylaşsın☹️
Benimde böyleydi canim seninki gibi 15 gunum falan vardi 4.7 cikmisti sonradan gittigimde yukselmisti hadi hayirlisiyla cikar haber edersin

Adete 2 gün kala 4 tü sonra yükseldi, bence siz de çok erken yakalamışsınız. 2 gün sonra testi tekrar edincr netleşir
İnşallah öyledir canım ya perşembe 4.4 dü pazartesi yani üç gün sonra 4.7 di anlamdım varmı yokmu cuma tekrar yaptır dediler🙁

Back
X