Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testini perşembe günü vermiştim yarın tekrar vercem ama merak ettim 4.4 olup hamile kalan varmıBirkaç gün sonra testi tekrarlayın bence, yükselme ihtimali olabilir
Şüpheli bir değer yeni oluşmaya başlayan bir gebelik söz konusu olabilir ama yine de pozitif denemez bu değer için. Test tekrarlanıp artış var mı diye bakılırsa anlaşılabilir ancak. Gönlünüzce olur inşallahKan testini perşembe günü vermiştim yarın tekrar vercem ama merak ettim 4.4 olup hamile kalan varmı![]()
Evet doktorda aynısını dedi zaten dahiliye doktoruydu ne hamilesin diyebilirim dedi ne değilsin diyebilirim dedi artarsa değer hamilesin dedi geç döllenme olmuş olabilirde dedi bakalım sonuç yarın belli olcak çok saolunŞüpheli bir değer yeni oluşmaya başlayan bir gebelik söz konusu olabilir ama yine de pozitif denemez bu değer için. Test tekrarlanıp artış var mı diye bakılırsa anlaşılabilir ancak. Gönlünüzce olur inşallah
Benimde böyleydi canim seninki gibi 15 gunum falan vardi 4.7 cikmisti sonradan gittigimde yukselmisti hadi hayirlisiyla cikar haber edersinGeçen gün rahatsızım die hastaneye gittim Kan da beta hcg 4.4 çıktı ve adetime 13 var sizce gebelik varmı lütfen bilgisi olan benimle paylaşsın![]()
İnşallah canım yaaa yarın sabah haberi alır almaz yazarım inşallahBenimde böyleydi canim seninki gibi 15 gunum falan vardi 4.7 cikmisti sonradan gittigimde yukselmisti hadi hayirlisiyla cikar haber edersin
Adete 2 gün kala 4 tü sonra yükseldi, bence siz de çok erken yakalamışsınız. 2 gün sonra testi tekrar edincr netleşirKan testini perşembe günü vermiştim yarın tekrar vercem ama merak ettim 4.4 olup hamile kalan varmı![]()
Verdim canım 4.7 olmuş cuma günü tekrar kan testi ver dediler varmı yokmu anlamadım gitti
İnşallah öyledir canım ya perşembe 4.4 dü pazartesi yani üç gün sonra 4.7 di anlamdım varmı yokmu cuma tekrar yaptır dedilerAdete 2 gün kala 4 tü sonra yükseldi, bence siz de çok erken yakalamışsınız. 2 gün sonra testi tekrar edincr netleşir
Malesef artis olmamis, gonlunuze gore olsunİnşallah öyledir canım ya perşembe 4.4 dü pazartesi yani üç gün sonra 4.7 di anlamdım varmı yokmu cuma tekrar yaptır dediler![]()
Bakalım tekrar yaptır dediler ya yarın yada cuma tekrar yaptırcamMalesef artis olmamis, gonlunuze gore olsun
Çok garip takipte kalın..Verdim canım 4.7 olmuş cuma günü tekrar kan testi ver dediler varmı yokmu anlamadım gitti![]()
Bakalım tekrar yaptır dediler ya yarın yada cuma tekrar yaptırcam