O oburixs Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2016 84 27 88 38 30 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi oburixs #1 Bebeğim 12 aylık traş köpüğüne dokunduğunda ağlıyor ?
gizemliasli Nirvana Pro Üye 14 Ağustos 2018 21.113 En iyi cevaplar 2 79.907 598 30 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi oburixs #2 Dokunmasın o zaman? Bebek neden traş köpüğüne dokunuyor ki zaten? Tam olarak sorunuzu anlayamadım
O oburixs Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2016 84 27 88 38 30 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi oburixs #3 gizemliasli .!.: Dokunmasın o zaman? Bebek neden traş köpüğüne dokunuyor ki zaten? Tam olarak sorunuzu anlayamadım Genişletmek için tıkla... Kızımda gelişim geriliği var.ellerini kullanıyo evet ama çok değil biraz etkınlık yapmak istedim.duyusal olarak o anda fark ettim
gizemliasli .!.: Dokunmasın o zaman? Bebek neden traş köpüğüne dokunuyor ki zaten? Tam olarak sorunuzu anlayamadım Genişletmek için tıkla... Kızımda gelişim geriliği var.ellerini kullanıyo evet ama çok değil biraz etkınlık yapmak istedim.duyusal olarak o anda fark ettim
E elgo Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Mart 2024 286 603 23 30 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi oburixs #4 oburixs .!.: Bebeğim 12 aylık traş köpüğüne dokunduğunda ağlıyor ? Genişletmek için tıkla... ben sorunuzu anladım. duyusal hassasiyetle alakalı olabileceğini düşünüyorsunuz sanırım. benim bebeğim de daha ufakken balona dokunamaz iterdi. internetten bir araştırın isterseniz duyusal hassasiyet/bütünleme olayını.
oburixs .!.: Bebeğim 12 aylık traş köpüğüne dokunduğunda ağlıyor ? Genişletmek için tıkla... ben sorunuzu anladım. duyusal hassasiyetle alakalı olabileceğini düşünüyorsunuz sanırım. benim bebeğim de daha ufakken balona dokunamaz iterdi. internetten bir araştırın isterseniz duyusal hassasiyet/bütünleme olayını.
gizemliasli Nirvana Pro Üye 14 Ağustos 2018 21.113 En iyi cevaplar 2 79.907 598 30 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi oburixs #5 oburixs .!.: Kızımda gelişim geriliği var.ellerini kullanıyo evet ama çok değil biraz etkınlık yapmak istedim.duyusal olarak o anda fark ettim Genişletmek için tıkla... Hmmm anladım bunu konunuza ekleyin isterseniz açıklayıcı olsun. Başka bir malzeme ile yaptınız mı? Balon gibi
oburixs .!.: Kızımda gelişim geriliği var.ellerini kullanıyo evet ama çok değil biraz etkınlık yapmak istedim.duyusal olarak o anda fark ettim Genişletmek için tıkla... Hmmm anladım bunu konunuza ekleyin isterseniz açıklayıcı olsun. Başka bir malzeme ile yaptınız mı? Balon gibi
O oburixs Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2016 84 27 88 38 30 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi oburixs #6 gizemliasli .!.: Hmmm anladım bunu konunuza ekleyin isterseniz açıklayıcı olsun. Başka bir malzeme ile yaptınız mı? Balon gibi Genişletmek için tıkla... Evet balona dokunuyo ama eline elma verdiğimde dokunup çekıo alıp yemeye calısmadı.
gizemliasli .!.: Hmmm anladım bunu konunuza ekleyin isterseniz açıklayıcı olsun. Başka bir malzeme ile yaptınız mı? Balon gibi Genişletmek için tıkla... Evet balona dokunuyo ama eline elma verdiğimde dokunup çekıo alıp yemeye calısmadı.