19 aylık oğluma ananesi kendi evimizde bakıyor. ben çalışıyorum.oğlum çok aktif haraketli bir çocuk.
Akşam 12 den önce asla uyumuyor.Sabah 10.30 civarı kalkıyor ve gündüz 2 ila 3 st arası öğle uykusu var.
Akşam geç yatmasının sebebi babasının 10 dan önce maalesef işten gelememesi.Onunla vakit geçirmek istiyor.
Benimse çalışma saatlerim 08.00-18.00 .
Dolayısı ile ben çok çokk zorlanıyorum.Akşam işten geldiğimde mümkün olduğunca onunlayım.zaten su bile içmeme izin vermiyor.Bacağımdan kolumdan sürekli çekiştiriyor.İnanın yatarken dişlerimi fırçalamaya bile vaktim yok.Artık dayanamıyorum.İşimi bırakamam yüklü kredi borcumuz var.Ayrıca çok da iyi bir konumda çalışıyorum.Yılların emeği var vs..
sürekli bir suçluluk duygusu ,,herşeye yetmeye çalışmam. Psikolojim bozuldu artık. herşeyden önce uyumakk istiyorum. Normal insanlar gibi uyumak.
Annem oğlumu günde en az bir kere parka götürüyor.Akşam da birlikte çıkıyoruz.Yani öyle tüm gün evin içinde olan bir çocuk değil.
Ama yetmiyor.Sürekli kapının önünde mont elinde dışarı çıkmak istiyor.
Onu nasıl memnun edebileceğimi çözemiyorum. Bu kadar yorulmama yıpranmama değsin oğlum mutlu bir çocuk olsun istiyorum.
tecrübeli anneler..nerde yanlış yapıyorum lütfen bana yardımcı olun ..sevgiler :)