slmlar ben 6 aylık evli bir bayanım....
eşimle severek evlendik.ilk görüşte aşk derler ya aynı öyle...
am herşey değişti maalesef.önceleri bana yalan söylediğini farkettim konuştuğumuzda açıkladı işte seni üzmemek için söylemedim vs gibi.
bi kredi borcundan dolayı maaşında kesinti olduğunu söylememişti ama 6 ay boyunca bunu bana hissettirmedi ne istediysek yaptık.
yalnız zamanla borçların çoğalması içinden çıkılmaz bir durum yarattı.
borçlar arttıkca yalanlar arttı işte ödedim ödüyorum gibi.
ailesinin durumu çok çok iyi olmasına rağmen yardımcı olmuyorlar.
tayinin çıkıp karamana yerleşmemiz cabası oldu.
kira-kredi kartı-faturalar vs hep üst üste bindi ve artık gerçekten kıpırdayacak bir durum kalmadı.
işin garip yanı bu yalanları ailesiyle de paylaştım ama yine bişey yapamadılar.
eşim tek başına çırpınıyor(veya ben öyle görüyorum) bunların üstüne bir de işyerinde davalık olduk bi kavgadan dolayı.
artık tek çarem kaldı ayrılık ilk aydan itibaren söyledim ama düzelir diye sabrettim.sabretmeye çalıştım ama sabredecek gücüm kalmadı artık....
bugün dava açmak için bütün evraklarımı hazırladım sizce ne yapmalıyım burda da hiç tanıdığım kimse yok tek akıl verecek sizlersiniz ne olur bi akıl verin....
eşimle severek evlendik.ilk görüşte aşk derler ya aynı öyle...
am herşey değişti maalesef.önceleri bana yalan söylediğini farkettim konuştuğumuzda açıkladı işte seni üzmemek için söylemedim vs gibi.
bi kredi borcundan dolayı maaşında kesinti olduğunu söylememişti ama 6 ay boyunca bunu bana hissettirmedi ne istediysek yaptık.
yalnız zamanla borçların çoğalması içinden çıkılmaz bir durum yarattı.
borçlar arttıkca yalanlar arttı işte ödedim ödüyorum gibi.
ailesinin durumu çok çok iyi olmasına rağmen yardımcı olmuyorlar.
tayinin çıkıp karamana yerleşmemiz cabası oldu.
kira-kredi kartı-faturalar vs hep üst üste bindi ve artık gerçekten kıpırdayacak bir durum kalmadı.
işin garip yanı bu yalanları ailesiyle de paylaştım ama yine bişey yapamadılar.
eşim tek başına çırpınıyor(veya ben öyle görüyorum) bunların üstüne bir de işyerinde davalık olduk bi kavgadan dolayı.
artık tek çarem kaldı ayrılık ilk aydan itibaren söyledim ama düzelir diye sabrettim.sabretmeye çalıştım ama sabredecek gücüm kalmadı artık....
bugün dava açmak için bütün evraklarımı hazırladım sizce ne yapmalıyım burda da hiç tanıdığım kimse yok tek akıl verecek sizlersiniz ne olur bi akıl verin....