3 yıldır çocuk düşünüyoruz. Amh değerim 3.40 eşimde de bende de hiçbir problem yok. Tüm tahlilleri yaptırdık, genetik tarama dahil. İlk aşılama tuttu onu da 9.hafta da kalbi durunca kaybettik. Temmuz ayında tüp bebek yaptırdık. Eşim tam yumurta toplamadan bir gün önce kalk krizi geçirdi. Çok zorlu bir süreçti benim için eşim yoğun bakımdayken ben yumurta toplama operasyonundaydım. Çok şükür ki Allah eşimi bana bağışladı.Yumurtalar toplandı ve eşim düzeldikten sonra dondurulan yumurtalardan 7 embriyo oluştu. 5.gune ulaşan 4aa ve 4ba kalitede iki embriyo transfer edildi. Maalesef ki kimyasal gebelikle sonuçlandı. 6. Güne ulaşan 3bb embriyo ise donduruldu. Hem psikolojik olarak hem de bedenen kendimi hazır hissetmediğim için bu aya kadar bekledik. Bu sürecte de normal yolla gebelik oluşmadi. Artık hiç doktora bile gitmek istemiyorum. Gitmesem sonradan pişman olur olur muyum diye de tedirginim. Benzer hikayeler yaşayanlar 3bb kalite embriyosu tutan var mı? Doktor histeroskopi yapmayı önermişti transfer öncesi ben artık hiç gitmedim. Bu ay gitmeli miyim?