Lütfen bir akıl

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.708
13.954
248
29
Önceki konumu okumayanlar için :

Beni zincire bağlasalar ben gene o evden cıkacağım karar verdim ama ailem çıkıp benim olduğum şehire gelip beni tehdit etseler iş yerimde görüsmek isteseler sinirden kafayı yerim. Beni evlatlıktan reddetsinler daha iyi. Böyle bir durumda kalmamak için ne yapsam yani haberleri olsun ve bana engel olamayacaklarını bilsinler kâfi. Yarın annemi arayıp ben okuluma yakın eve geçiyorum 1 ay deneyeceğim diye emrivaki mi yapsam. Hafta sonu da şehir dışında olduğumu söylerim tüm eşyalarımı da toplayacağım eşyalarımı toplamakla beni tehdit edemesinler kapı duvar olsun. Bilmiyorum napsam işin içinden nasıl çıksam lütfen bir akıl verin

Çalıştığınız yeri biliyorlarsa işyerinize gelirler diye düşündüm niyeyse. Bunu da gözardı etmeyin.

En iyisi sen onlari red et başka bi türlü olcak gibi değil sanki çok seviyorlar giji bide kontrol sağlamaya çalışıyorlar

Benim de benzer bi ailem vardı. 20 yaşında çektim resti ayrı evde yaşamaya başladım başka şehirde. O gün bugündür ayrıyım ailemden. Benimkiler de okula gelip beni rezil etmişti. 1 kere rezil oldum kurtuldum. Aksi halde sinir hastası olurdum. O çevrede kalan herkes sinir hastası oldu, hayatlarını istediği gibi kuramadı.

Asla vazgeçmeyin. Sağlam bi rest çekme vakti gelmiş. Çekin resti. Hayatımdan uzak durun deyin.

Benim de benzer bi ailem vardı. 20 yaşında çektim resti ayrı evde yaşamaya başladım başka şehirde. O gün bugündür ayrıyım ailemden. Benimkiler de okula gelip beni rezil etmişti. 1 kere rezil oldum kurtuldum. Aksi halde sinir hastası olurdum. O çevrede kalan herkes sinir hastası oldu, hayatlarını istediği gibi kuramadı.

Asla vazgeçmeyin. Sağlam bi rest çekme vakti gelmiş. Çekin resti. Hayatımdan uzak durun deyin.
Ya sürekli daha kotu aileler var beni okuttular para verdiler diye sbaretmeye çalışıyorum ama olmuyor

Beni zincire bağlasalar ben gene o evden cıkacağım karar verdim ama ailem çıkıp benim olduğum şehire gelip beni tehdit etseler iş yerimde görüsmek isteseler sinirden kafayı yerim. Beni evlatlıktan reddetsinler daha iyi. Böyle bir durumda kalmamak için ne yapsam yani haberleri olsun ve bana engel olamayacaklarını bilsinler kâfi. Yarın annemi arayıp ben okuluma yakın eve geçiyorum 1 ay deneyeceğim diye emrivaki mi yapsam. Hafta sonu da şehir dışında olduğumu söylerim tüm eşyalarımı da toplayacağım eşyalarımı toplamakla beni tehdit edemesinler kapı duvar olsun. Bilmiyorum napsam işin içinden nasıl çıksam lütfen bir akıl verin
Bu hayatın başka bir rengini yaşamış biri olarak en kısa sürede ayrı eve çıkıp kendi ayaklarının üzerinde durmalısın. Dediğiniz çok mantıklı önce 1 ay duracağım deyip sonra düzenimi bozmayayım bakın yapabiliyorum böyle daha iyiyim diyerek hemde ailenizi kırmadan onlarda sizi kırmadan zamana yayarak yumuşatarak kabullendirmiş olacaksınız. Evet evden almanız gereken önemli ne varsa onlarıda alınki sizi eve geri dönmeyi zorlayacak birşey kalmasın. Diğer yorumlarıda okudum ki iş yerine gelip basma olayında gerçekten sizin utanacağınız bir durum yok doğru bu onların utanması gereken bir şey olacaktır. Bu durum zamanla umarım siz kendi ayaklarınızın üzerinde durdukça onlarda zamanla yumuşadıkça geçecektir. Size tek diyeceğim kendinizi bu kadar üzmemeye çalışın çünkü üzüntü sonucu oluşan hasarlar sizde kalıyor bakıyorsunuz ailenize birşey olmuyor ki olmasında zaten ancak olan size oluyor.

Bende öğretmenim. Sizin gibi çok denedim ancak evden çıkacak yeterli geliri elde edemedim. Zaten oraya çıkma buraya gitme diyerek geldim 24-25 yaşına. Dışarı çıkmak için hep bir sebebim olmak zorundaydı, çalışmak gibi fatura ödemek gibi ekmek almak gibi vs. Bu yaşıma kadarda hiç yalnız başıma şehir dışına çıkamadım.Neyse biriyle tanıştım kısa sürede evlilik kararı aldık ailelerimize söyledik derken kendimi evlenmiş buldum. Ailem kabullenmekte çok zorlandı yaklaşık 1000 km uzaktaydım.Şimdi bebeğimde var. Olabildiğince kısa kesmeye çalışıyorum ki sonuç olarak eşim şizofren büyük ihtimalle bunun araştırmasını yapıyorum hatta açtığım konuda var '' Eşim kendi kendine konuşuyor '' şeklinde. Bu konu sonuçlanınca kadınlar kulübüne yazacağım. Şizofren biriyle kandırılarak evlendirilmişim bütün belirtiler bunu gösteriyor. Buradan şu sonuca bağlamak istiyorum eğer dışarıdaki bu hayatı insanları tanısaydım böyle olurmuydu? Biraz tecrübeli olsaydım bunlar başıma gelirmiydi? Ailem çok korkuyordu ya kötü insanlara bulaşırsam diye işte bulaştım korkulan oldu.İşin özü her kadın kendi ayakları üzerinde durmalıdır bilgili, tecrübeli, donanımlı olmalıdır.Bende salıvermedim elbette güçlüyüm halledeceğim inanıyorum 💪🏻. Yapacağız çünkü hepimiz ayrı ayrı değerli, güçlü bireyleriz.Sende kendine inan korkma yapabilirsin destekliyorum seni 👏🏻

Back
X