Lütfen bir bakar mısınız???

Sidre4562

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
266
16
13
Sürtünme ile olan ilişkide 2 ay sonra gebelik idrar testi doğru sonuç verir mi ???
(Net tek çizgi) ama kafama çok takıyorum

Kaç tane daha aynı konudan açacaksınız bilmiyorum. İnsanlar size yeterince yardımcı olmuşlar. Emin olmak için daha ne duymayı bekliyorsunuz bilmiyorum ki.

En iyisi bir kadın doğumcuya gidin. burada yeterince hamile değilsinizdir yorumları almanıza rağmen ikna olmuyorsuz çünkü

Kendi fikrimi de yazayım ayrıca. Kesinlikle hamile değilsiniz. Ben sürtünmeyle kalınan hamileliğe bu yaşıma kadar hiç rastlamadım.

Kaç tane daha aynı konudan açacaksınız bilmiyorum. İnsanlar size yeterince yardımcı olmuşlar. Emin olmak için daha ne duymayı bekliyorsunuz bilmiyorum ki.

En iyisi bir kadın doğumcuya gidin. burada yeterince hamile değilsinizdir yorumları almanıza rağmen ikna olmuyorsuz çünkü

Kendi fikrimi de yazayım ayrıca. Kesinlikle hamile değilsiniz. Ben sürtünmeyle kalınan hamileliğe bu yaşıma kadar hiç rastlamadım.
Teşekkür ederim cevabınız için, fakat ben yanlış bisey yazmadım, burası soru ve fikir paylaşma platformu, rica ediyorum yersiz tepkiler yapmayın iyi günler :)

İçinizi rahatlatmak için yanlış yerdesiniz. Yazıdan gebelik testi yapıp sonuç kesinlikle şudur diyecek teknolojiye sahip değiliz.
Sürekli aynı konuyu açmanızdan sizinde içinizi rahatlatacak cevabı bulamadığınız aşikar zaten 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ gidin kan testi yaptırın

Ben özelde ki kadın doğuma gidicem, benim *ızlığım bozulmadı, beni *lttan muayene etmez demi
Kızlık zarıyla ilgili hassasiyetini ve yaşadıklarını güzelce anlat alttan muayene etmez korkma. Zorunlu bir şey değil çünkü. Muhtemelen kan testi yapacqktır tek. Ama illa ikna olmak istersen ultrasonla bakabilir.
Ama kesinlikle hamile değilsin buna artık emin ol.

Kızlık zarıyla ilgili hassasiyetini ve yaşadıklarını güzelce anlat alttan muayene etmez korkma. Zorunlu bir şey değil çünkü. Muhtemelen kan testi yapacqktır tek. Ama illa ikna olmak istersen ultrasonla bakabilir.
Ben ilacı içtiğimi diyeceğim, tam bir ilişki olmadığını, ilacın yaptığı yan etkileri, birde kaç tane yaptığım idrar testini

Aşırı utanıyorum nasıl gidicem nasıl anlatacağım bilmiyorum

Teşekkür ederim hemde çook sağ olun, gerçekten kusura bakmayın biraz sert davrandım size, korkuma panigime verin lütfen

Aşırı utanıyorum nasıl gidicem nasıl anlatacağım bilmiyorum
kadın doğuma gitmekte utanacak birşeyiniz yok. kadınlar sadece kontrol amaçlı veya herhangi bir şikayetten de gidebilir.
anlattıklarınıza göre hamile değilsiniz olma ihtimalinizde yok ama yine de siz bilirsiniz

kadın doğuma gitmekte utanacak birşeyiniz yok. kadınlar sadece kontrol amaçlı veya herhangi bir şikayetten de gidebilir.
anlattıklarınıza göre hamile değilsiniz olma ihtimalinizde yok ama yine de siz bilirsiniz
Teşekkür ederim, utandığım konu doktora bunu nasıl anlatacağım :(

Back
X