Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevabınız için, fakat ben yanlış bisey yazmadım, burası soru ve fikir paylaşma platformu, rica ediyorum yersiz tepkiler yapmayın iyi günler :)Kaç tane daha aynı konudan açacaksınız bilmiyorum. İnsanlar size yeterince yardımcı olmuşlar. Emin olmak için daha ne duymayı bekliyorsunuz bilmiyorum ki.
En iyisi bir kadın doğumcuya gidin. burada yeterince hamile değilsinizdir yorumları almanıza rağmen ikna olmuyorsuz çünkü
Kendi fikrimi de yazayım ayrıca. Kesinlikle hamile değilsiniz. Ben sürtünmeyle kalınan hamileliğe bu yaşıma kadar hiç rastlamadım.
siz de gereksiz başlıklar açmayın iyi günler:)Teşekkür ederim cevabınız için, fakat ben yanlış bisey yazmadım, burası soru ve fikir paylaşma platformu, rica ediyorum yersiz tepkiler yapmayın iyi günler :)
İyi ya bende fikrimi söyledim... aynı şeyleri sormak için farklı farklı konu başlıkları açmanıza gerek yok. İyi günlerTeşekkür ederim cevabınız için, fakat ben yanlış bisey yazmadım, burası soru ve fikir paylaşma platformu, rica ediyorum yersiz tepkiler yapmayın iyi günler :)
siz de gereksiz başlıklar açmayın iyi
Teşekkür ederim kusura bakmayın çok panik yaptımİyi ya bende fikrimi söyledim... aynı şeyleri sormak için farklı farklı konu başlıkları açmanıza gerek yok. İyi günler![]()
Panik halinizi anlamaya çalışıyorum. Ne duyarsanız duyun asla ikna olmayacak gibisiniz. En güzeli bir kadın doğumcuya gidip derdinizi anlatın. Somut delillerle sizi hamile olmadığınıza ikna edecektir.Teşekkür ederim kusura bakmayın çok panik yaptım
Teşekkür ederim sonra bir kez birsey sorabilir miyimPanik halinizi anlamaya çalışıyorum. Ne duyarsanız duyun asla ikna olmayacak gibisiniz. En güzeli bir kadın doğumcuya gidip derdinizi anlatın. Somut delillerle sizi hamile olmadığınıza ikna edecektir.
Tabi sorabilirsinTeşekkür ederim sonra bir kez birsey sorabilir miyim
Ben özelde ki kadın doğuma gidicem, benim *ızlığım bozulmadı, beni *lttan muayene etmez demiTabi sorabilirsin
Kızlık zarıyla ilgili hassasiyetini ve yaşadıklarını güzelce anlat alttan muayene etmez korkma. Zorunlu bir şey değil çünkü. Muhtemelen kan testi yapacqktır tek. Ama illa ikna olmak istersen ultrasonla bakabilir.Ben özelde ki kadın doğuma gidicem, benim *ızlığım bozulmadı, beni *lttan muayene etmez demi
Ben ilacı içtiğimi diyeceğim, tam bir ilişki olmadığını, ilacın yaptığı yan etkileri, birde kaç tane yaptığım idrar testiniKızlık zarıyla ilgili hassasiyetini ve yaşadıklarını güzelce anlat alttan muayene etmez korkma. Zorunlu bir şey değil çünkü. Muhtemelen kan testi yapacqktır tek. Ama illa ikna olmak istersen ultrasonla bakabilir.
Ama kesinlikle hamile değilsin buna artık emin ol.
Aşırı utanıyorum nasıl gidicem nasıl anlatacağım bilmiyorumKızlık zarıyla ilgili hassasiyetini ve yaşadıklarını güzelce anlat alttan muayene etmez korkma. Zorunlu bir şey değil çünkü. Muhtemelen kan testi yapacqktır tek. Ama illa ikna olmak istersen ultrasonla bakabilir.
Teşekkür ederim hemde çook sağ olun, gerçekten kusura bakmayın biraz sert davrandım size, korkuma panigime verin lütfenKızlık zarıyla ilgili hassasiyetini ve yaşadıklarını güzelce anlat alttan muayene etmez korkma. Zorunlu bir şey değil çünkü. Muhtemelen kan testi yapacqktır tek. Ama illa ikna olmak istersen ultrasonla bakabilir.
kadın doğuma gitmekte utanacak birşeyiniz yok. kadınlar sadece kontrol amaçlı veya herhangi bir şikayetten de gidebilir.Aşırı utanıyorum nasıl gidicem nasıl anlatacağım bilmiyorum
Teşekkür ederim, utandığım konu doktora bunu nasıl anlatacağımkadın doğuma gitmekte utanacak birşeyiniz yok. kadınlar sadece kontrol amaçlı veya herhangi bir şikayetten de gidebilir.
anlattıklarınıza göre hamile değilsiniz olma ihtimalinizde yok ama yine de siz bilirsiniz
Utanılacak bir şey yok ki bunda. Ayrıca doktorlar kimsenin özel hayatıyla ilgilenmezler. Senin diğer hastalardan farkın yok onlar için.Aşırı utanıyorum nasıl gidicem nasıl anlatacağım bilmiyorum
Peki bu yapacağı kan testi sisteme girilir mi acabaUtanılacak bir şey yok ki bunda. Ayrıca doktorlar kimsenin özel hayatıyla ilgilenmezler. Senin diğer hastalardan farkın yok onlar için.
Biri şunu silksin ya silkin şunu BiSürtünme ile olan ilişkide 2 ay sonra gebelik idrar testi doğru sonuç verir mi ???
(Net tek çizgi) ama kafama çok takıyorum