Lutfen bir bakin hamile miyim ben ??? 😥

Siyahruhluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
272
71
98
30
Kızlar merhaba yargılarınız sizin olsun sadece danışacak kimsen yok onun için buraya yazıyorum.
Ben erkek arkadaşımla 30 ağustosta ilişkiye girdim ondan önce 21 ağustosta adet olmuştum. Normalde adet dongum 30- 32 arası olur bazen zamanında da olur miyom var demişti doktor bundan 1 yıl önce 21 eylül de adet olmadım 8 gün sonra test yaptım ama negatif çıktı. Hâlâ adet olamadım 10. Gün tekrar yaptım yine negatif çıktı. Ama hala adet olmadım sizce neden olabilir bu aralar çok stres yapıyorum acaba ondan mi karnimdaçok sert bir şey var hamilelik olsa negatif çıkmazdı değil mi yani sertlik olması gebelikten midir? Birde hastaneye gitmeye de korkuyorum her zaman geriyor beni ultrason cihazına yatmak sizce hamile olabilir miyim ? Lütfen yardım edin evlenmek sorun değil yani ama şuan iş bulamadım böyle gelecek veremem ona

hamile olacagını sanmam.
neden prezervatıf kullanmıyorsun heray böyle stres olmak senın için kötü

Gec dollenme yasiyor olabilirsin. Ultrasona girmene gerek yok acile git gebelik suphem var test yaptrmak istyrm de beta testi yaptr. 1 saate fln ckior zaten snclar bukadar dusunmene gerek yok testle ogrenebilirsin. Idrar testine gec dusebilir once kana duser gebelik varsa.

Gec dollenme yasiyor olabilirsin. Ultrasona girmene gerek yok acile git gebelik suphem var test yaptrmak istyrm de beta testi yaptr. 1 saate fln ckior zaten snclar bukadar dusunmene gerek yok testle ogrenebilirsin. Idrar testine gec dusebilir once kana duser gebelik varsa.
Şuan gitsem öğrenebilir miyim

Doktora gitme vaktin gelmiş. En son 21 agustosta adet olduysan siklüs 30 gun bile olsa 10 gun gecikme var. Bu sekilde kendin bilemezsin. Sislik dedigin icin aklima kist geldi. Ama mutlaka korun ve doktora git önce

Umarim hakkindan hayirlisi olur. Dua ette beta hcg 5 den dusuk ciksin deger olarak.

Son birliktelik üstünden uzun bir zaman geçmiş hamile olduğunu zannetmiyorum olsaydı şimdiye çıkardı sonuçta son ilişki 30 ağustos diyorsun testlerinde negatif çıkmış
Stresten gecikmiş olabilir mevsim değişikliği de etkiler. Myom hala varmış acaba varsa o da gecikme yapabilir

Son birliktelik üstünden uzun bir zaman geçmiş hamile olduğunu zannetmiyorum olsaydı şimdiye çıkardı sonuçta son ilişki 30 ağustos diyorsun testlerinde negatif çıkmış
Stresten gecikmiş olabilir mevsim değişikliği de etkiler. Myom hala varmış acaba varsa o da gecikme yapabilir
Bende onu düşünüyorum ama ilk defa bu kadar çok geç kaldı adetim içeriğin maydonoz suyu soğan suyu ada cayi kalmadi

Back
X