- 23 Mart 2017
- 272
- 71
- 98
- 30
- Konu Sahibi Siyahruhluu
-
Çünkü ben salağımhamile olacagını sanmam.
neden prezervatıf kullanmıyorsun heray böyle stres olmak senın için kötü
Bu ay hamile değilsin ama böyle devam edersen bigün hamile kalacaksın söyliyimÇünkü ben salağım
Çok haklısın bir adet olsam dersimi aldım ama olamadimBu ay hamile değilsin ama böyle devam edersen bigün hamile kalacaksın söyliyim
Şuan gitsem öğrenebilir miyimGec dollenme yasiyor olabilirsin. Ultrasona girmene gerek yok acile git gebelik suphem var test yaptrmak istyrm de beta testi yaptr. 1 saate fln ckior zaten snclar bukadar dusunmene gerek yok testle ogrenebilirsin. Idrar testine gec dusebilir once kana duser gebelik varsa.
Tabikide. 5 ten once fitsen kadin doguma yonlendirirdi ama simdi acile git deki gebelik testi yaptrmak istyrm kanini aliyorlar 1 2 saate ckior sonic. Hemen ogrenebilirsnŞuan gitsem öğrenebilir miyim
Bende onu düşünüyorum ama ilk defa bu kadar çok geç kaldı adetim içeriğin maydonoz suyu soğan suyu ada cayi kalmadiSon birliktelik üstünden uzun bir zaman geçmiş hamile olduğunu zannetmiyorum olsaydı şimdiye çıkardı sonuçta son ilişki 30 ağustos diyorsun testlerinde negatif çıkmış
Stresten gecikmiş olabilir mevsim değişikliği de etkiler. Myom hala varmış acaba varsa o da gecikme yapabilir
InşallahUmarim hakkindan hayirlisi olur. Dua ette beta hcg 5 den dusuk ciksin deger olarak.
Kist falan varsa onlar duzelir ilacla ameliyatla vs. Insallah vaktinden once bebisin gelmemistir. Hersey zamaninda guzel hastaneye gidefsen bizede haber verInşallah
Tamam mutlaka yazarım birazdan gitmeyi düşünüyorumKist falan varsa onlar duzelir ilacla ameliyatla vs. Insallah vaktinden once bebisin gelmemistir. Hersey zamaninda guzel hastaneye gidefsen bizede haber ver
Kesin git. En azndan stres yapmazsin.Tamam mutlaka yazarım birazdan gitmeyi düşünüyorum
Sorgulanmaktan salak salak bakışlar cekiniyorumKesin git. En azndan stres yapmazsin.
Yoo cekinecek bisey yok. Gidiyorsn hamilelik suphem var diyorsn kanini aliyorlar 1 saat bekleyip sonucunu aliyorsn. Bu kdr basitSorgulanmaktan salak salak bakışlar cekiniyorum
Tamam canım çok sağolYoo cekinecek bisey yok. Gidiyorsn hamilelik suphem var diyorsn kanini aliyorlar 1 saat bekleyip sonucunu aliyorsn. Bu kdr basit
Dedigim gibi bize haber et giderken. Umarim gebe degilsindir.Tamam canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?