Umarım inşallahInsallah duyarsin duyanlar da var ayrica ama iste net konusmak imkansiz
Amin inşallahErken daha ama, biraz daha bekleyin baska bir doktora daha gorunun, insallah sizinledir bebeginiz
Doktorum istedi beta hcg yaptırmamı. Daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadım büyük ihtimalle o yüzden istedi. Ki en son yapılan değeri 2 gün arayla yapılmasına rağmen düşük dediNeden sürekli beta yaptınız? Doktor mu istedi? İlk 1-2 beta takibi yapılır, düzenli artış varsa tekrar edilmez. Sizin düzenli artışa rağmen neden beta takibi yapıldı ben anlayamadım?
Geç döllenme vs gibi durumlardan dolayı adet tarihinizle 1-2 hafta fark olması çok normal.
Kalp atışı bazen 8-9. haftalara kadar duyulmayabilir. Beta sonucuna bakarak kalp atışını duymam lazımdı, kürtaj yapalım diyen doktoru hiç duymamıştım!
Siz doktorunuzu değiştirin ve stres yapmadan kalp atışını duymak için bekleyin. En fazla 8. haftaya kadar duyarsınız
İlk kimyasal gebeliğimden sonra hemen o ay hamile kaldım sağlıklı gebeliğim oldu 4 sene sonra tekrar çocuk düşündüğümüzde 2. Kez kimyasal gebelik yaşadımDoktorum istedi beta hcg yaptırmamı. Daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadım büyük ihtimalle o yüzden istedi. Ki en son yapılan değeri 2 gün arayla yapılmasına rağmen düşük dedi
Bence endişelenmeyin çünkü her 2 günde bir aynı oranda artış olmaz. %60 oranında artış yeterli görülür.Doktorum istedi beta hcg yaptırmamı. Daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadım büyük ihtimalle o yüzden istedi. Ki en son yapılan değeri 2 gün arayla yapılmasına rağmen düşük dedi
Son beta değeri bana da az artmış gibi geldi ama bilemeyiz, 1 hafta 10 gün kadar sonra tekrar ultrason bakınca netleşir. Kese yolk ve bebegi gördü anladığım kadarıyla, inşallah sağlıkla gelirDoktorum istedi beta hcg yaptırmamı. Daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadım büyük ihtimalle o yüzden istedi. Ki en son yapılan değeri 2 gün arayla yapılmasına rağmen düşük dedi
Bu 1 Ağustos’ta ilk keseyi gördüğümüzdeki ultrason görüntüsü. 2.fotoğraf 3 Ağustosta yapılan radyoloji sonucum sonuca göre kürtaj dedi doktor. 3. Fotoğraf da aynı gün yani 3 Ağustosta başka bir doktora gidip bakılan ultrason görüntüsü herşeyin normal olduğunu söyleyip birkaç vitamin yazıp gönderdiEn son adet günüm 24 Haziran’da idi. Benim adetlerim hep düzensiz olur 7-8 gün gecikmeli olur. Neyse Temmuzun 25 inde kan testi verdim Beta- HCG 105.14 Progesteron hormon değerim 15.1 çıktı. 27 temmuzda birdaha kan verdim beta hcg değerim 424.28 çıktı. 1 Ağustos’ta tekrar kan verdim beta hcg değerim 5.338 çıktı Progesteron hormonum 22.6 çıktı. O gün ultrasonda keseyi gördük adet tarihime göre 5+3 günlük olmam gerekirken kese boyutuna göre 4+4 haftalık çıktı . 3 Ağustosta tekrar kan verdim beta hcg değerim 8.546 çıktı doktor bu değere göre benim kalp atışını duymam lazım dedi radyolojiye yönlendirdi vajinal ultrason yapıldı radyoloji doktoruna kalp atışı var mı diye sorduğum da henüz küçük olduğu için duyulmayabilir dedi. Neyse doktorun yanına çıktığımda bebeğin kalp atışı yok kürtaj yapılması gerektiğini söyledi. Tabi ki 1 doktorla kalmayıp başka bir doktora gittim ve daha 5 haftalık olmamışsın 8. Hafta da duyanlar var dedi şuan herşeyin normal olduğunu söyledi ama içim içimi yiyor
Evet aynı şeyi 2. Doktorum söyledi kimilerinde artış çok olur kimilerinde az kişiden kişiye farklı olurmuş. Değiştirdim zaten. Amin inşallah canım benimBence endişelenmeyin çünkü her 2 günde bir aynı oranda artış olmaz. %60 oranında artış yeterli görülür.
Siz başka bir doktora görünün. Doktorunuz hiç güven vermedi.
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Değer artışı kişiden kişiye değişiyormuş bakalım hayırlısı, evet kese ve yılı kesesi gözüktüSon beta değeri bana da az artmış gibi geldi ama bilemeyiz, 1 hafta 10 gün kadar sonra tekrar ultrason bakınca netleşir. Kese yolk ve bebegi gördü anladığım kadarıyla, inşallah sağlıkla gelir
Canım ben biraz geç denk geldim senin konuya,merakettim şu an nasıl durumunuz?herşey yolunda mıİlk kimyasal gebeliğimden sonra hemen o ay hamile kaldım sağlıklı gebeliğim oldu 4 sene sonra tekrar çocuk düşündüğümüzde 2. Kez kimyasal gebelik yaşadım
Canım ben biraz geç denk geldim senin konuya,merakettim şu an nasıl durumunuz?herşey yolunda mı
Evet çok şükür herşey yolunda 11+2 hafta olduk bileCanım ben biraz geç denk geldim senin konuya,merakettim şu an nasıl durumunuz?herşey yolunda mı
Heyecan icinde okudum ve mutlu sona cok sevindim inşallah saglikla kucağına alırsin canim.beni de 5 6 haftalikken radyolojiye gondermek istediler kalp atisi duyulmayinca.Evet çok şükür herşey yolunda 11+2 hafta olduk bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?