• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bir fikir

Merve12y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
94
24
28
Bayanlar merhaba bu forumda yeniyim bir sorum olacak fikirlerinizi söylerseniz çok mutlu olurum 24 yasnday konuştgm bir çocuk vardı fakat farklı şehirlerdyz iki sene önce bnmle ilgilendiğini söyledi fakat ondan sonra adı konan bişeyde olmadı ara ara yazıstk adı konmuckmı tarznda sordgmda konuyu değiştriyo ama ara ara da yazıyodu tel konuşydk yüzyüze görüştk fakat görüşmeyede bi kız arkdsyla geldi sadece arkds ara ara da yazıyodu ama dört aydır konuşmyrz yazmıyo ben ne yapmalıyım serefsizlik değil mi bu ya çok sinir oluyorm ama vazgeçmekde pek kolay olmuyo:/

Görüşme devam ettikçe tanımış ve adı konulsun istememiş demek ki. Sen kendini geri çekmeliydin, aramıyorsa aramasın, her ilgileniyorum diyen doğru adam olsaydı ooo...
Sen yoluna bak, sosyal medyadanda takip etme

bu olaylı bir aşk hayatının yanında normal hayatınızı da devam ettirebiliyorsunuzdur inş.
fikir: yaptığı şerefsizlik değil, vazgeçin bitsin.

Adi konulmus bir iliski yok ortada canim..
Acik soylemek gerekirse hic umut baglama onundeki kismetlere bak cunku bu cocuk senle oylesine yazisiyor belliki
Dalga gecenlerin yaptigini ayip buldum sonucta ortada bi duygu var konu sahibinin yasadigi..

Ortada bir ilişki yok, adı konuşmuş bir şey yok eğer bir şey olacak olsaydı bu iki sene içinde olurdu zaten, iyisi mi kafana takma uygun değilmişiz deyip kendi hayatına bak...

Seni cepte tutuyo sende engüzel zamanlarını heba ediyosun
30una gelincede evlenmek istiyorum diye konu açarsın bu kafayla gidersen

neyinden vazgeçemiyorsun pek anlamadim ama neyse
yokmu etrfainda soyle sana uygunn birileri ..

24 yaşında olduğuna emin misin? ergenlikten çıkamamışa benziyorsun.
biraz olgun düşünün ya. ne bu.

Back
X