• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Lutfen bir yardimci olun ???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler diliyorum herkese .
Ben 21 yasındayım 15 yaşında bi evlilik yaptım suan 6 yıllık evliyim .
Evlendikten 3 bucuk yıl sonra hamile kaldim ve 2013 son aylarında bir dusuk yasadim .
O hamileligim zor olmustu .
Ve ardindan 2 yil gecmesine karsin yine olmadi .

Esime 3 kez spermiogram testi yaptirdik sonuc 24 25 milyon arasinda gtti geldi .
benimde ufak enfeksiyon ve iltihap kist problemim vardi bi bucuk yil tedavi surecinde cok sukur kurtuldum .
Simdi danismak istedigim su sizlere bilenlerden lutfen yardim rica ediyorum.

18 yasinda resmi nikahim oldu 2 yillik resmi olarak evliyim .
biliyorsunuz ki asilama icin resmi prosedurler var
yaş ve evlilik sureci sikintisi
Ben suan evlilik surecinide atlattim doktorum 6 ay daha beklemem gerektigini soylemisti cunku .
Ben ozrl olarak hicbir prosefur olmadan ve rahim filmi vs . Yptrmadan direk asilama gecebilirmiyim ?
eger boyle bir durum varsa ne kadar maddi bir rakam cikar karsimiza ve bu prosedurler olmadan direk asilama olabilir mi ?
doktorum asilama ile hamile kalma sansimin dogal yoldan yuksek oldugunu soyledi .
lutfen degerli bilgilerinizle beni aydinlatin .

Eşinde ya da sende hamileliğe engel bir sorun mu tespit edildi ki? Yazdıklarından anladığım kadarıyla bir sorun yok.. Ki zaten bir kez hamilelik geçirmişsin..

İlle de aşılama dersen.. Rahim filmine falan gerek yok bildiğim kadarıyla.. Benim görümcem yaptırdı bir kez.. Ortakama 3000 tl civarı bişey tuttu sanırım ilaçları iğneleri vs.. Bir kısmını da devlet ödedi diye hatırlıyorum,yanlış olmasın.. Bir de büyük şehirlerden birinde yaşamıyor,ücret o yüzden daha makuldur belkide.. Ama tutmadı mesela,tüp bebek ile çocuğu oldu..

Bu arada onların hiç bir sorunu yoktu.. Ama olmuyordu bir türlü.. Her gittiği doktor stresten,kafaya takmaktan diyordu.. O yüzden önce aşılama,sonra tüp bebek yaptırdı..

Eşinde ya da sende hamileliğe engel bir sorun mu tespit edildi ki? Yazdıklarından anladığım kadarıyla bir sorun yok.. Ki zaten bir kez hamilelik geçirmişsin..

İlle de aşılama dersen.. Rahim filmine falan gerek yok bildiğim kadarıyla.. Benim görümcem yaptırdı bir kez.. Ortakama 3000 tl civarı bişey tuttu sanırım ilaçları iğneleri vs.. Bir kısmını da devlet ödedi diye hatırlıyorum,yanlış olmasın.. Bir de büyük şehirlerden birinde yaşamıyor,ücret o yüzden daha makuldur belkide.. Ama tutmadı mesela,tüp bebek ile çocuğu oldu..

Bu arada onların hiç bir sorunu yoktu.. Ama olmuyordu bir türlü.. Her gittiği doktor stresten,kafaya takmaktan diyordu.. O yüzden önce aşılama,sonra tüp bebek yaptırdı..

Canim esimin sperm degerlerinde sorun cikti
zaten 3 bucuk yil snra dofal yolla kldim
degerler cok kotu degil sayi 25 milyondu sanirim ve kalitede srun vardi buna rahmen hamile klfim ama dusuk oldu .
ve 2 bucuk yil gcti yine klamadim
doktorum klomen vs verdi yumurta takibi vs temiz normal cikti
ams o degerle dogal yolla biraz zor olur dedi
bizde asilama istiyrz
5 binde tutsun hallederiz
ama bir kere hmile kldigima gore tuplerim acik olabilir
o yuzden rahim filmi istemiyrm doktorda bu yontemde bu gerekli demisti

Back
X