- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler diliyorum herkese .
Ben 21 yasındayım 15 yaşında bi evlilik yaptım suan 6 yıllık evliyim .
Evlendikten 3 bucuk yıl sonra hamile kaldim ve 2013 son aylarında bir dusuk yasadim .
O hamileligim zor olmustu .
Ve ardindan 2 yil gecmesine karsin yine olmadi .
Esime 3 kez spermiogram testi yaptirdik sonuc 24 25 milyon arasinda gtti geldi .
benimde ufak enfeksiyon ve iltihap kist problemim vardi bi bucuk yil tedavi surecinde cok sukur kurtuldum .
Simdi danismak istedigim su sizlere bilenlerden lutfen yardim rica ediyorum.
18 yasinda resmi nikahim oldu 2 yillik resmi olarak evliyim .
biliyorsunuz ki asilama icin resmi prosedurler var
yaş ve evlilik sureci sikintisi
Ben suan evlilik surecinide atlattim doktorum 6 ay daha beklemem gerektigini soylemisti cunku .
Ben ozrl olarak hicbir prosefur olmadan ve rahim filmi vs . Yptrmadan direk asilama gecebilirmiyim ?
eger boyle bir durum varsa ne kadar maddi bir rakam cikar karsimiza ve bu prosedurler olmadan direk asilama olabilir mi ?
doktorum asilama ile hamile kalma sansimin dogal yoldan yuksek oldugunu soyledi .
lutfen degerli bilgilerinizle beni aydinlatin .
Ben 21 yasındayım 15 yaşında bi evlilik yaptım suan 6 yıllık evliyim .
Evlendikten 3 bucuk yıl sonra hamile kaldim ve 2013 son aylarında bir dusuk yasadim .
O hamileligim zor olmustu .
Ve ardindan 2 yil gecmesine karsin yine olmadi .
Esime 3 kez spermiogram testi yaptirdik sonuc 24 25 milyon arasinda gtti geldi .
benimde ufak enfeksiyon ve iltihap kist problemim vardi bi bucuk yil tedavi surecinde cok sukur kurtuldum .
Simdi danismak istedigim su sizlere bilenlerden lutfen yardim rica ediyorum.
18 yasinda resmi nikahim oldu 2 yillik resmi olarak evliyim .
biliyorsunuz ki asilama icin resmi prosedurler var
yaş ve evlilik sureci sikintisi
Ben suan evlilik surecinide atlattim doktorum 6 ay daha beklemem gerektigini soylemisti cunku .
Ben ozrl olarak hicbir prosefur olmadan ve rahim filmi vs . Yptrmadan direk asilama gecebilirmiyim ?
eger boyle bir durum varsa ne kadar maddi bir rakam cikar karsimiza ve bu prosedurler olmadan direk asilama olabilir mi ?
doktorum asilama ile hamile kalma sansimin dogal yoldan yuksek oldugunu soyledi .
lutfen degerli bilgilerinizle beni aydinlatin .