Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizin kızkardeşi sizin evinize okumak için gelmiş okulu bitinceye kadar görümceniz sizde kalabilirdi eşinizin tepkisi bu yüzdendir hoş abisi varken başkasının evinde kalması uygun olmaz şayet bende görümcenizin yerinde olsam abim varken başkasının evinde kalamazdım.
Kendi kız kardeşiniz size okula gitmek için sizin evinizde kalsa ve eşiniz kabul etmese tepkiniz ne olurdu ,ha dersin ki eşim benim kızkardeşimi kabul etmiyor dersin o zaman haklısın derim ama bu durumda eşinizi haklı buldum.
kardeşine karşı bi terslik mi oldu? yani onun hoşuna gitmeyen bir hareketi mi yaptınız acaba:26: ya da ailesiyle aranız nasıl?
Size kötü davrandınız demedim zaten eşinizin size karşı tepkisi kızkardeşi yüzden olmuştur büyük ihtimalle,görümceniz lise demi okuyor yoksa üniversitede mi okuyor.ben kardeşine hiç bir şekilde kötü davranmadım kendiside söylüyor. hiçbir sözünü hareketini görmedim diye. aynı şeyi ben de sordum benm kardeşim gelse ne yapardın diye yaşamadan bilinmez diyor. benm için sorun olmazdı demiyor. sonuçta bu sene erkek kardeşi evleniyor. bende bu sene orada kalsın seneye yine gelecekse gelsn dedm tabi diğer gelinin kabul etmeyeceğini biliyorlar.
ailesi ile iyi aram kimseye bir sayıgısızlığım yok hatta maddi manevi desteğim olur. ama gel gelelim işte böyle şeyler oluyor ben eşimle konuşmayı bilmiyor muyum acaba
Size kötü davrandınız demedim zaten eşinizin size karşı tepkisi kızkardeşi yüzden olmuştur büyük ihtimalle,görümceniz lise demi okuyor yoksa üniversitede mi okuyor.
bencede:) biraz naz cilve azcık sırnaş bak nasıl geçiriyosun lafınıonunla guzel guzel konuş her zaman.bi de para konularını çok fazla açmayın, açarsanız da güzelce konuşun..
ben o dediklerinizi pek yapamıyorm sanırım. yanaşıyorum ama birşeye ikna etmek için değil kafam basmıyor sanırım. böyle yapabilenlere de brovo diyorum. işte ben onu nasıl yapacağım
Çalışıyorsun şuan heralde ama evdeysen akşama güzel bir sofra hazırlıyabilirsin mum ışıgında falan yemekten sonra romantik bir film izlersiniz hatta dans falan edersinizgüzel bir sofrayı gören hiçbir erkek dayanamaz.
![]()
daha 3aylıkken yanınıza göndermişler kardeşini yeni evliyken bence düşünüp en azından ilk sene size göndermemeliydiler ilk sene yurtta falan kalıp daha sonra geçebilirdi yeni gelinde istemicek haklı olarak tabiki daha yeni evlenmiş evin içinde üçüncü bi kişi daha karı koca anca birbirini tanıyo hemen başka birinin ne işi var