lütfen biri bana akıl versin :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
merhaba ben 30 haftalık hamileyim,
ve bebek karnımda çok hareket ediyor güçlü bir şekilde
fakat bu gün karnımda sertleşmeler hissettim
böyle bir yerde toplanıyor hissi veriyor
dıştan bakınca göbeğim sanki dalgalanıyor
ayağa kalktığımda genel karnımda sertlik hissediyorum
oturunca brinevi daha az kasılma ve sertlik
hareket edince çok oluyor ama
hastane 2 saatlik mesafede ve yolları berbat yaşadığım yerde acil var onlarda anlamıyorlar nts de yok
bu telaş edilecek bişey mi bu haftalarda normal mi??
birde karnım ağrımaya başladı korku ve stresten kalbim güp güp
hastane uzak çünki ya yetişemessem diye
bebeğim de çok küçük daha :(

hastane 2 saatlik mesafede ve yolları berbat yaşadığım yerde acil var onlarda anlamıyorlar nts de yok

çocugum yok bilemiycem ama bence ihmal etmeye gelmez neden hala hastaneye gitmiyorsunuz ki bişey yoksa bile içiniz rahatlar :31::31:

çocugum yok bilemiycem ama bence ihmal etmeye gelmez neden hala hastaneye gitmiyorsunuz ki bişey yoksa bile içiniz rahatlar :31::31:

hastane çok uzak 2 saat ve berbat yolları o nedenle gidemiyorum..çok acil bişey olmadıkça

Benim henüz bebegim yok daha, uzmanda degilim fakat sertlesmelerin olmasini normal diye biliyorum.

Internetten birseyler buldum fakat linki veremedim, özel mesaj ile yolllayim o zaman.

Son düzenleme:

Seni çok iyi anlıyorum.ilk hamileligimdi.en ufak biseyde sorun mu var acaba diye strese giriyordum.soyledigin durumu yasamadim ama bu stresi ya§amaktansa duzgun bi hastaneye gidip muayene ol.icin rahat etsin.

Benim henüz bebegim yok daha, uzmanda degilim fakat sertlesmelerin olmasini normal diye biliyorum.

Internetten birseyler buldum fakat linki veremedim, özel mesaj ile yolllayim o zaman.

araştırdım netten..normal de deniyor risk de deniyor kesin bişey yok ki

Kalp atıkların hızlandırma hareket ettiğinde again oluyorsa ve bu tehlikeli olabilir. Bebekler biz yemek yediğimiz özellikle tatlı yedigimizdehareket ederler. Ağrı sancı kanama bulantı acil durum belirtisidir. Bence sen yinede doktora gitmesinin geçmiş olsun

endişlenme öncelikle sakin ol ve doktorun yok mu ara sor
ki eger yoksa bi kaç saniyelik sertleşmelerse bence normal ama kasıntı şeklindeyse doktora başvur

aslında her ne olursa olsun senin zaten doktora ihtiyacın var ondan başka kim bilebilir seni rahatlatabilir ki????

Seni çok iyi anlıyorum.ilk hamileligimdi.en ufak biseyde sorun mu var acaba diye strese giriyordum.soyledigin durumu yasamadim ama bu stresi ya§amaktansa duzgun bi hastaneye gidip muayene ol.icin rahat etsin.

bu gün cmrts ve doktor gelmiyecek...
öyle bir yerdeyim ki zaten hastane olsa buraya yazmam direk giderim..
gebeliğimin ilk haftalarında kanamam olmuştu
2 saat ne zorluklarla gittik
yollar buzlu tepelerden topraklar taşlar düşmüş, hem kanamam var hemde takur tukur gidiyoruz,15 dk bir dönemeç viraj
doktora vardığımızda yapılacak bişey yok dendi bir iğne yapıldı bir serum takıldı ve o yollardan geri eve geldik doktor yanıma dahi gelmedi
-bu olayın ardından özel hastaneye gitmeye başladım
yani benim için hastane zor durumda gidilmesi gereken uzak bir yer öyle diyim

Ayni durumu ben yasadim ama her insan her hamilelik farkli diyerek deneyimimi soyleyim.

33.haftada asiri kasilmadan hastanelik oldum sanci ve bel agrisi esliginde.
Makinaya baglandiginda sancim dogum sancisi kadar yuksek ama acilma yoktu.
Gece ani baslayan yuksek tansiyon esliginde gunlerce hastanede kaldim. Tansiyon zehirlenme yapmaya basladiginda ameliyata alicaklardi guya...
Haplar ilaclar kontrollerle 37.Haftayi tamamladim.
Sonra bebegin asiri iri olmasi ve benim bunyeme agir gelmesi nedeniyle 38. Hafta olur olmaz suni sanciyla dogum yaptim.

Kasilmanin iki sebebi olabilir ya bebeginiz buyuk yada tansiyonunuz yuksek. Ihmal edilmeye asla gelmeyen seyler. Amacim korkutmak degil asla ama kontrol altinda olmaniz sizin icin daha iyi.

canım öncelikle şöyle karanlıkta güzel güzel nefes al bebeğini hisset, onu da sakinleştir annesi :16:

bana da o sertlikler oluyodu doktor normal demişti. ayağa kalkınca artıyordu hata canımı yakıyodu yani. orayı dürtmek istiyodum hep. oğlumda hareketliydi

karnımda epey bir. ders anlatırken yanlarımı delerdi dürterdim ben de giderdi başka yere :9: bıdır bıdır hiç durmazdı,yemekten sonra tatlıdan sonra horon

teperdi yani. sen de öncelikle bunları takip etsen,belki yapıyosundur.

hamişlerin aklına hep takılır böyle bebişlerini korumak isterler,istersen sen de pazartesi bi görün doktora rahat etsin için. :31:

canım öncelikle şöyle karanlıkta güzel güzel nefes al bebeğini hisset, onu da sakinleştir annesi :16:

bana da o sertlikler oluyodu doktor normal demişti. ayağa kalkınca artıyordu hata canımı yakıyodu yani. orayı dürtmek istiyodum hep. oğlumda hareketliydi

karnımda epey bir. ders anlatırken yanlarımı delerdi dürterdim ben de giderdi başka yere :9: bıdır bıdır hiç durmazdı,yemekten sonra tatlıdan sonra horon

teperdi yani. sen de öncelikle bunları takip etsen,belki yapıyosundur.

hamişlerin aklına hep takılır böyle bebişlerini korumak isterler,istersen sen de pazartesi bi görün doktora rahat etsin için. :31:

tesekkur ederim...umarim birsey olmaz.zaten dinliyorum kendimi surekli biraz daha artsa gidip sansimi deniycem doktorda yada acile giderim

Back
X