• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen biri bana bi tavsıyeede bulunsun...

Tabi 20 yaşında 7 yıl fazla ama aşk işte ne bilim biraz birbiriniz özleyin bence ama İnan bna 2 dk ayrı kalmak istemiosun onsuz yapamiosun bağmlılık yapyo resmen öle bi kıvama gelyosunki 1 dk yüzünü görebileceğin en uzak bile olsa ona kavuşmayı bekliyorsun öle hem güzel hem iğrenç bi duygu işteee

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o kadar dogru soyluyorsun kı ama naparsın cocuklktan gelme ve benım en kotu gunumde ondan baska yanımda olan hıc kımsem yoktu ayrılmayı cok kere denedm ama olmuyor yapamıyorum

Evt tatlım az çok bilirim yani çok zor uzak durmak mümkün değil her an her saniye özlersin

ya bızım aramızda o kadar sıddetlı bır kıskanclık yok bunalcagım kadar yok ama tabı bazen neden bana bu kadar baskı yapıyorsun dıye sordugum oluyor suan ayrıyız ve ben onu bır daha rahatsız etmıycegmı soyledım ama cok ozluyorum ınanlmaz ozluyorum sevenler bılır ıste onunda benıo sevdıgıne emınım... canım benım cok zor bır durum ıste sımdı napmam gerek bılmıyorum

Benimki kadar aşırı değilse barış bence ben idare ediyorsam senin ki çokta kötü olmamalı canım ya :) Ne barış diyen öyle dedi diye barış ne de ayrıl diyen dedi diye ayrıl içinden ne geliyorsa onu yap.. Karar senin :)

Benimki kadar aşırı değilse barış bence ben idare ediyorsam senin ki çokta kötü olmamalı canım ya :) Ne barış diyen öyle dedi diye barış ne de ayrıl diyen dedi diye ayrıl içinden ne geliyorsa onu yap.. Karar senin :)

ya canım benım suanda zaten ayrıyız ama ben onsuz yapamıycam gıbıme gelıyo bır kac gun daha beklıycem arayn soran olmazsa ben arıcam :D:46::46: cunku dayanamıyommm :27:

Evt tatlım az çok bilirim yani çok zor uzak durmak mümkün değil her an her saniye özlersin

ıste oyle hayatım oyuzden dıyorum bırakmıcam askıma sahıp cıkcam cunku gercekten onsuz 1 sn duramıyom

ya canım benım suanda zaten ayrıyız ama ben onsuz yapamıycam gıbıme gelıyo bır kac gun daha beklıycem arayn soran olmazsa ben arıcam :D:46::46: cunku dayanamıyommm :27:

Bencede içinden ne geliyorsa ne hissediyorsan onu yap canım :) hadi hayırlısı :16:

Back
X