lutfen bırı banada bısey soylesın

:1shok: o nasil ya ne sacma ya yahu ben bu erkekleri anlamiyorum ha bu nasil bi dusuncedir gercekden hic hos degil burnundan getiririm ben beh :jeyyar:...

bence o durumda yakalanmaktan çok utanıp saçma bir bahane bulmuş
ayrıca gecenin bir vakti uykumu bölüp benden isteyeceğine kendi kendisini tatmin etmesini tercih ederim
zaten o saatte asla kabul etmeyeceğimi bilir

yahu adamın elini kasığına koymuşsun o da istemiş ama sancın vard ieyede zorlamamış zavallı gitmiş pc başında kendi işini kendisi görmeye çalışmış ne var bunda... sıkmayın birbirinizi hadi öpün barışın bakem:D

Ya kötü durumda yakalnınca seni suçlamış işte.. bunu soğumayla kavgalarla bir alakası yok. Suçlanma suçla mantığı

olayın özeti nedir ben anlamadım da sorun olan abilerden dolayı olan kavga mı send eolan ağrı mı

bence bu kadar sorun etmeyin bunu inanın yapmayan o kadar nadir erkek varki:) sancınız olduğu için başka bi yöntemle rahatlamak istemiş kendini ve sonra siz üzerine gidince topu evliliğinizde yaşadığınız sorunlara getirip kendini savunmuş bence ... eee haliyle bi suçluluk duygusu hissedecek değilmi ama.. bu konuda fazla üzerine düşmezseniz ikinizde rahat edersiniz:)

Back
X