Lütfen biri bişey desin düşük sonrası kanama?

Esmtml

Hayeller cesaret ister..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
121
93
13
Merhaba arkadaşlar ben 18 ocakta 3 haftalık bebeğimi kaybettim ve kanamam 6 gün sürdü dünden beri yine lekelenmem var neden acaba bilgisi olan paylaşabilir mi?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben 18 ocakta 2 haftalık bebeğimi kaybettim ve kanamam 6 gün sürdü dünden beri yine lekelenmem var neden acaba bilgisi olan paylaşabilir mi?

2 haftalıkken hamile olduğun nasıl bilindi de kaybettin pek anlamadım zaten gebelik haftaları son adet tarihine göre oluyor. Dolayısıyla döllenme günün 2. Haftana denk geliyor.

Normal düşük mü oldu kürtajla mı alındı embriyo?

Benim 8. Haftada embriyonun kalp atışı durması sebebiyle kürtajla almışlardı. Kürtajdan sonra 9 gün kanamam ve lekelenmem oldu

Kürtajdan 35 gün sonra da adet oldum. Düşüğün ardından 50 gün içinde adet olmazsan doktoruna görünmende fayda var.

Evde test yaptım pozitif çıktı ve ertesi gün kan testi yaptım onda da kan değerlerim yüksek çıktı doktor daha çok yeni dedi bir de pardon 2 haftalık demişim yani 3 haftalıktı 3 gün sonra zaten düşük oldu yani kürtajsız ve ilaç vs. de vermediler

Anladım. Hakkında hayırlısı olsun. Çok küçükmüş zaten. Kimyasal gebelik olabilir beklenen adetten 1 hafta sonra olan kanamaların kimyasal gebelik olduğunu okumuştum..sanırım düşük dediğin kanamanın tarihine göre 1 ay sonra adet olursun aksi takdirde doktoruna görünmen iyi olur tabi.

Peki teşekkür ederim.
Bir sorum olucak acaba bu diğer gebelik oluşumu engeller mi içimi bir korku sardı çünkü yani ikinci gebeliğim de bunun gibi olmasından korkuyorum.

Peki teşekkür ederim.
Bir sorum olucak acaba bu diğer gebelik oluşumu engeller mi içimi bir korku sardı çünkü yani ikinci gebeliğim de bunun gibi olmasından korkuyorum.

Hayır. Kimyasal gebelik yaşamanın 2. Gebeliğe kanıtlanmış hiç bir engeli yoktur. Her hangi bir sebeple düşük yaşamış kadınların 8 haftadan erken düşükse 1 adet, 8 haftadan büyük düşükse 2-3 adet bekleyip korunması önerilir.

Sen içini ferah tut. Eğer hamile kalma planın varsa mümkünse 3 ay önceden folicasit kullanmaya başla. Sigara alkol tüketme. Protein ağırlıklı beslen.

Mutlaka b12 ve d vitaminlerine baktır. Eğer düşüklük varsa takviye al. Aile hekimine gidip hamile kalmak istediğini iletirsen gerekli tüm testleri isteyecektir.

Bebeğine doğmadan bakmaya başlamalısın. Sonrasında hamileliğin sağlıklı ilerleyecektir zaten :)

Peki çok teşekkür ederim içimi rahatlattın

Ben aslında bir an önce hamile kalmak istiyordum o yüzden korunmak istemiyordum ama doğru diyorsunuz 1 adet görmem gerek.
Birde folicasiti doktora danışmadan mı kullanamaya başlim diyorsunuz daha önce hiç kullanmadım da.
Sigara alkol da tüketmiyorum diğer dediklerinizi doktora gidip uygulicam çok sağolun

Merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık bebeğimi düşürdüm ama ilk gün kan ve şeffaf yuvarlak birşey düştü. Sonrasında kanama falan olmadı sadece pembe lekelenme oldu ama üçüncü gün bugün ve hem çok kan geliyor hemde ağrı oluyor kasığımda normal mi bu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…