- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi Yesilelma90
Hayirli aksamlar kk uyeleri.Bu konuyu acip acmamayi cok dusundum.Acaba evhammi yapiyorum kendime dert mi ariyorum diye.Ama bugun olan birseyden konuyu acmaya karar verdim.Oglum iki hafta sonra 15 aylik olucak baba,mama,araba,cici,kedi,gel gel kelimelerini cani istedigi zaman soyluyor.Birseyi gosterirken parmagiyla"bak" diyebiliyor veya ben bak dedigim zaman oraya bakiyor.Cok hareketli bir cocuk Masallah.Ornegin tv acik diyelim eger dikkatini basla birsey cekiyorsa tvye bakmiyor.Ancak gel gelelim ismiyle her seslendigimde bakmiyor.Burda bir konu okumustum bayanin bebegide ayniydi hatirladigim kadariyla.Ancak doktor kendisine her seslendiginde bakmasi gerek demisti.Bugun bir yere gidicektik babasini bekliyorduk aracimizin yaninda.Arabalara meraki cok.Ayakta aracimizi tutuyordu kendince vuruyor oynuyordu.hemen arkasinda komsumuz balkona cikti ve ismiyle seslendi okadar ckk seslendiki birkere bile bakmadi.Nedense cok moralim bozuldu.Esime soyluyorum normal bu cocuk baska biseye ilgi duyarken bakmiyordur dedi ama kafama cok takildi.Doktora goturmeyi dusunuyorum ama nereye gidecegim ne diyecegim bilemiyorum.Aranizda tecrubeliler vardir belki ne bileym cocugu benim gbi olupta bi sknti yasamayanHaftasonu oldugu icin bekleeyemedim ilk sizlere danisayim dedim.Yorumlariniz benim icin onemli simdiden tesekkur ederim hepinize.