• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bişeyler söyleyin bana.. :(

nisa25

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
7
0
6
35
İzmir
eşimle severek evlenmedim sadece kimsesizdi ve iyi bi insandı o yüzden sanırım acıma duygusuyla evlendim. şöyle bişey var şimdi ki cinsel anlamda bi soğukluğum var ve bu yüzden tartışıyoruz hep.

uzun bi süreden sonra dün gece cinsel bi temas oldu. Ama ben bitsinde bi süre daha bunu sorun edip tartışmayalım diye ses çıkarmadım ama çok zordu hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi ve öpmeye çalıştıkça emin olun midem bulandı. canım acıyor dedim kaçtım hemen duşa orada içimden haykırarak bağırmak geldi ve saatlerce çıkmadım duştan. ciddi anlamda kusmamak için çok zor tuttum kendimi..

Siz dışarıdan daha tarafsız yorum yaparsınız ben sustum sizden bekliyorum cevaplarınızı lütfen..

Son düzenleme:
eşimle severek evlenmedim sadece kimsesizdi ve iyi bi insandı o yüzden sanırım acıma duygusuyla evlendim. şöyle bişey var şimdi ki cinsel anlamda bi soğukluğum var ve bu yüzden tartışıyoruz hep.

uzun bi süreden sonra dün gece cinsel bi temas oldu. Ama ben bitsinde bi süre daha bunu sorun edip tartışmayalım diye ses çıkarmadım ama çok zordu hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi ve öpmeye çalıştıkça emin olun midem bulandı. canım acıyor dedim kaçtım hemen duşa orada içimden haykırarak bağırmak geldi ve saatlerce çıkmadım duştan. ciddi anlamda kusmamak için çok zor tuttum kendimi..

Siz dışarıdan daha tarafsız yorum yaparsınız ben sustum sizden bekliyorum cevaplarınızı lütfen..

eşinizi hiç sevmiyorsunuz gibi geldi bana yani küçük bir sevgi kırıntısı dahi yok sanırım :( ya da eşinizin vücut bakımı yetersizse size itici geliyor

Gerçekten anlamadım
Bir insana acıdığınız için yardım edersiniz, dost olursunuz, derdini dinlersiniz falan da..
Evlenmek çok büyük hata.
Sırf acıdım diye evliliği gerçekten çözemedim ben.
Bundan sonra ne olacak peki..
Sizin o acıyıp evlendiğiniz adam siz ondan tiksiniyorsunuz diye acımayacak.
Korkarım daha da kötü şeyler olabilir.
Vakit varken ayrılın.
Başka bir seçenek görünmüyor sanki..

Gerçekten anlamadım
Bir insana acıdığınız için yardım edersiniz, dost olursunuz, derdini dinlersiniz falan da..
Evlenmek çok büyük hata.
Sırf acıdım diye evliliği gerçekten çözemedim ben.
Bundan sonra ne olacak peki..
Sizin o acıyıp evlendiğiniz adam siz ondan tiksiniyorsunuz diye acımayacak.
Korkarım daha da kötü şeyler olabilir.
Vakit varken ayrılın.
Başka bir seçenek görünmüyor sanki..

teşekkür ederim öncelikle fikriniz için ama 4 yıllık ve deli gibi aşık olduğum bi adam vardı. Babam bana o adamla evlenirsen ne ölüme ne dirime gel dedi. 1 yıl geçti ben unuttum mu hayır evlendiğim ise ama tanıdığımızdı cok düzgün saygılı bi çocuk dediler annemde yaşın geldi okumuyosun çalışmıyosun evlen dedi fazlalık gibi hissedip kendimi kısa bi sürede evlendim ailem beni istemyormu diye ama olmadı unuttum mu unutamadım ağlıyorum hala öncekine.. aklım orada kaldı şimdi kime yazık yıllardır canım yana yana yaşayan bana mı kızlarını mutlu sanan aileme mi? yoksa eşime mi? hayatımı yok ettim ayrılmata zor babam üzülsün istemiyorum ne yapsam olmuyor? karışık ve bilinmez bi yol ben çözümünü bulamadım..

Nisa25 ciğim böyle olmaz böyle gitmez. ya herşeyi geride bırakıp eşine sarılacaksın konuşackasın ben böyle şöyle ilgi sevgi istiyorum bekliyorum diye yada ailene herşeyi anlatıp bitireceksin. Böyle eşinede kendine de işkence ediyorsun. Bana kızma ama bu hikayede eşinin suçu yok ki.Bence başka bi yolda psikoloğa gidip yardım alman eşim dediğin bi insandan bu derece tiksinmen normal değil adam seni öpünce diyorsun gerisini düşünemiyorum

teşekkür ederim öncelikle fikriniz için ama 4 yıllık ve deli gibi aşık olduğum bi adam vardı. Babam bana o adamla evlenirsen ne ölüme ne dirime gel dedi. 1 yıl geçti ben unuttum mu hayır evlendiğim ise ama tanıdığımızdı cok düzgün saygılı bi çocuk dediler annemde yaşın geldi okumuyosun çalışmıyosun evlen dedi fazlalık gibi hissedip kendimi kısa bi sürede evlendim ailem beni istemyormu diye ama olmadı unuttum mu unutamadım ağlıyorum hala öncekine.. aklım orada kaldı şimdi kime yazık yıllardır canım yana yana yaşayan bana mı kızlarını mutlu sanan aileme mi? yoksa eşime mi? hayatımı yok ettim ayrılmata zor babam üzülsün istemiyorum ne yapsam olmuyor? karışık ve bilinmez bi yol ben çözümünü bulamadım..

Sizi bu evliliğe götüren yolu anlamaya çalışıyorum.
Kime yazık?
Bence burada tek yazık diyebileceğim eşiniz.
Aileniz baştan hatalı.
Siz hatanın üzerine çok başka bir yanlış yapmışsınız.
Ailenize bişey olmamış ama siz bu yanlışın bedelini çok ağır ödüyorsunuz ne yazık ki.
O anlamda yaptığınız yanlışın bedeli bu..
Babanız üzülmesin diye kendi hayatınızı mahvetmişsiniz.
Ve yine babanız üzülmesin diye hayatınızın geri kalanını mı mahvedeceksiniz?
Karar sizin..
Seçiminizin sonuçları da belli.
Babanız bir kere üzülecek sonra alışacak.
Peki siz bu adamla bir ömür boyu üzülmeye dayanabilecek misiniz.
Hayatınızı mahvetmeye değecek mi?

Sizi bu evliliğe götüren yolu anlamaya çalışıyorum.
Kime yazık?
Bence burada tek yazık diyebileceğim eşiniz.
Aileniz baştan hatalı.
Siz hatanın üzerine çok başka bir yanlış yapmışsınız.
Ailenize bişey olmamış ama siz bu yanlışın bedelini çok ağır ödüyorsunuz ne yazık ki.
O anlamda yaptığınız yanlışın bedeli bu..
Babanız üzülmesin diye kendi hayatınızı mahvetmişsiniz.
Ve yine babanız üzülmesin diye hayatınızın geri kalanını mı mahvedeceksiniz?
Karar sizin..
Seçiminizin sonuçları da belli.
Babanız bir kere üzülecek sonra alışacak.
Peki siz bu adamla bir ömür boyu üzülmeye dayanabilecek misiniz.
Hayatınızı mahvetmeye değecek mi?

aslında söyle bişeyde var kısa bi zaman önce çalıştığı yerden çok yüklü bi para çıktı ödenmesi gereken ve babam bu parayı evini satarak ödedi ve 5 kuruş para vermedi eşim şimdi ayrılmak kolayda nasıl olacak onuda taşın altına koyması gerek elini çok yüklü bi miktar en azında onun için harcanan seyleri yerine koyması gerek ki bende yüzüm açık çıkıp babamın evine gidiyim..

Üzüldüm yaşadıklarınıza şuanda yaşıyor olmanıza da tek bir yol var ya sevmeye çalışacaksınız severmisiniz bilemiyorum ya da yolunuzu ayıracaksınız karşınızdaki insan için ama en önemlisi kendiniz için yaşanmaz sürmez böyle:112:

:46::46::46::46:

Nisa25 ciğim böyle olmaz böyle gitmez. ya herşeyi geride bırakıp eşine sarılacaksın konuşackasın ben böyle şöyle ilgi sevgi istiyorum bekliyorum diye yada ailene herşeyi anlatıp bitireceksin. Böyle eşinede kendine de işkence ediyorsun. Bana kızma ama bu hikayede eşinin suçu yok ki.Bence başka bi yolda psikoloğa gidip yardım alman eşim dediğin bi insandan bu derece tiksinmen normal değil adam seni öpünce diyorsun gerisini düşünemiyorum

başta hata etmişsiniz,şimdi geriye dönüş olur mu bilmem,ama olursa bu eşinize haksızlık olur gibi geliyo..sevmeye çalışın..sevemiyorsanız,iğreniyorsanız da ayrılın,sonuçta bugün onu kalben aldatıyorsunuz..

aslında söyle bişeyde var kısa bi zaman önce çalıştığı yerden çok yüklü bi para çıktı ödenmesi gereken ve babam bu parayı evini satarak ödedi ve 5 kuruş para vermedi eşim şimdi ayrılmak kolayda nasıl olacak onuda taşın altına koyması gerek elini çok yüklü bi miktar en azında onun için harcanan seyleri yerine koyması gerek ki bende yüzüm açık çıkıp babamın evine gidiyim..

Sanırım olay ilk anlattığınız kadar basit değil.
Başka bir sürü şey daha çıkacak gibi.
Neden babanız eşinizin borcunu evini satarak ödedi.
Madem eşiniz sevmediğiniz halde evlenilecek kadar iyiydi de bir ev parası işyerine borç ödendi.
Peki eşiniz bu kadar parayı bulup verebilecek mi
Nasıl verecek. Önünüzü görebiliyor musunuz?
Sizin aklınız da duygularınız da çok karışık.
Sağlıklı bir karar alabilmek için yardım alın bence..
Burda anlatmadığınız ya da anlatamadığınız şeyleri anlatarak..

Sanırım olay ilk anlattığınız kadar basit değil.
Başka bir sürü şey daha çıkacak gibi.
Neden babanız eşinizin borcunu evini satarak ödedi.
Madem eşiniz sevmediğiniz halde evlenilecek kadar iyiydi de bir ev parası işyerine borç ödendi.
Peki eşiniz bu kadar parayı bulup verebilecek mi
Nasıl verecek. Önünüzü görebiliyor musunuz?
Sizin aklınız da duygularınız da çok karışık.
Sağlıklı bir karar alabilmek için yardım alın bence..
Burda anlatmadığınız ya da anlatamadığınız şeyleri anlatarak..

çok sey var aslında anlatamadığım zor bi durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum babamdan bu parayı yuvam yıkılmasın diye ödedi. ama napıcam bilmiorum..

hatayi bastan evlenerek yapmissin. hem sana hem esine yazik. oda senin onu sevdigini zannediyordur. allah yardimcin olsun. inssallah derdine bir care bulursun.

Back
X