Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb ben bişey sormak istiyorum kardesim 5 yasındayken ameliyet oldu fıtıktan 2 yılfır evli cocugu olmadı drada daha hiç gitmedigini söylüyor hiç fıtık ameliyatı olupta kısır olanı duydunuzmu kızlar lütfen çok merak ediyorum çok üzülüyorum inş degildir
mrb ben bişey sormak istiyorum kardesim 5 yasındayken ameliyet oldu fıtıktan 2 yılfır evli cocugu olmadı drada daha hiç gitmedigini söylüyor hiç fıtık ameliyatı olupta kısır olanı duydunuzmu kızlar lütfen çok merak ediyorum çok üzülüyorum inş degildir
ben hiç bağlantı olacağını sanmıyorum, bence doktora görünsün, ameliyat olduğunu da ayrıca belirttin, kısır da olmaya belki eşinde ya da kendisinde farklı bir problem vardır, kendisini kısır diye düşünmesin.
Niye hemen kısırlık falan bu olaylara giriyosunuz ki. Hiç alakası yoktur korkmayın. Kist vardır, tıkanıklık vardır her şey olabilir. Belki de eşinin sperm hareketlerinde sorun vardır.. doktora gitmeden bilemezsiniz. Önce kendi gidip muayene olsun sorun çıkmazsa eşi gider..