Lütfen bu haberi okuyun... bir yorum:(

Evet ya ben bunu haberlerde izledim cok uzuldum kiza.bende burnumu yaptirmak istiyodum ama vazgectim.Allahin yaptigiyla oynamak gunah diye dusunuyorum artik.

Hayati kararmistir kızın. Allah sabır versin ne zor bir durum yaa resmen cehennemi yaşıyor su an

Ben bu haberi okuduktan sonra doktorlarin verdigi ilaclari dahi icmeye korkar oldum inanin.Allah yardimcisi olsun.

Her ameliyatta bir takım komplikasyonlar olabiliyo risk var ama düşünüyorumda bile bile bu riski almaya değecek mi?
Gece gece kafam çorba oldu

bence bu hepimizin başına gelebilecek bir şey özellikle ülkemizde.
kan bağışlamak isterken bile hepatit olabiliriz. ya da ciddi bir ameliyattan kurtulup sarılık çıkabiliriz.

gerçekten estetiğe ya da başka bir şeye ihtiyacı varsa insanın, ölçüp biçip biraz da güvenebileceği bir yerde yaptırmalı.
bunlar engel olmamalı.

not: henüz estetik yaptırmadım ama yaptırmayı düşünürüm.

Bu tarz haberler söz konusu olunca elimden üzülmekten ve kazazedeye sabır dilemekten başka birşey gelmiyor ya, işte buna sinir oluyorum!

Ya tamda zamanında offf randevu bile almıştım ben ama yaaa
Hep hevesim kursağımda kalmak zorunda mı benimm

estetiğe çok mu gerek duyuyorsun canım?

yani hafif bir sorunun var da daha güzeli olsun diye mi olacaksın yoksa cidden çok mu göze batan problemin var?

ameliyatlar her türlü risklidir. birçok estetik ameliyat olana bir şey olmaz ama risk her ameliyatta vardır.

zaten çok gerekli olmayan durumlarda yaptırmak günah tabi inancını bilmeden yazıyorum.

çok büyük bir sorunun yoksa kendini daha basit yollarla da güzelleştirebilirsin.

ameliyat her türlü zorlu bir süreç olacaktır.

Haberlerde izledim bende kızına sarılmış agliyodu 3 ay sonra görmüş.
Gerçekten çok zor ne olacağımız belli değil.
Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…