- Konu Sahibi Meditation

Öncelikle kusura bakmayın sanırım biraz uzun yazıyor olacağım; çünkü gerçekten çok doldum ve çevremde paylaşabileceğim kimsem yok.Biraz kendimi özetleyim...
Evlilik nedeniyle ailemden farklı bir ilde yaşıyorum.Bel ve boyun fıtığım var; bu hastalığım yüzünden işten ayrılmak zorunda kaldım. 1,5 senedir çalışmıyorum.
Günün büyük çoğunluğunu internette geçiriyorum. Onun dışında düzenli okuduğum kitaplar var. Tabi hep evde otur, müzik dinle, ekran başında örümcek misali ağ kurmuş gibi takıl olmuyor...
Tek başıma gezip dolaşıyorum,tek başıma dışarda yemek yiyorum,tek başıma film izliyorum...Sonuçta insanın sosyal bir yaratılışı var bir yerden sonra gına geliyor insana.
Sağlığım yüzünden haliyle başka bir işe giremiyorum,gündelik hayatımı olumsuz etkiliyor.
Bazen değil yemek yapmak,oturduğum yerde bile ağrılarım oluyor.En azından biraz olsun normale dönene kadar çalışmam imkansız.
Tanıdığım arkadaşlar haliyle çalışan insanlar.Sıkılmaktan öte artık sık sık hastalanır oldum.Hep olumsuz düşünüyorum,endişeliyim herşeye karşı.

Ara ara atak gibi geliyor göğsümde sıkıntı,çarpıntı,ağlama hissi...Zaten çoğunlukla başlıyorum deli gibi ağlamaya.

Spora yazıldım fıtığım için hem sağlık hem aktivite amaçlı.Orada bile herkes arkadaş grubuyla gelmiş;birileriyle tanışsam diyorum ama merhabadan ileri gidemiyorum.Bundan öncede 1-2 kursa gittim fakat yine aynı; sonuçta insanların yanına gidip "hadi arkadaş olalım" diyemem ya...
Geçen gün belediye kurslarını araştırayım dedim; kayıt dolu diye almıyorlar...Neye elimi atsam kuruyor resmen.
Gün içinde kendimi düşüncelerle yiyip bitiriyorum.

Tamam, yalnızlığı seven bir tarafımda var ama benimki de absürd bir yalnızlık oldu...

İnsanın bir kahve içimlik, bir dışarı çıkmalık hiç mi tanıdığı olmaz...
Olmuyor işte...

Ben evlenmekte hata mı ettim diye düşünmeye başladım.Evlenmemeli miydim?Evliliğimde bir sorunum yok ama herşey üst üste gelmeye başladı. İçim sıkılıyor.
Ailemin evine gittiğimde kendimi daha huzurlu,daha güvende hissediyorum.Kendi evime geldiğimde yine başlıyor ağrılar,iç sıkıntıları falan...

Bu arada evliliğim içinde en ufak bir sorun yok...Son derece iyi,anlayışlı bir eşe sahibim ama artık onunda hayatında yük olduğumu düşünüyorum.Evlendiğimizden beri sürekli hastayım...
Bazen ayrılsam mı diyorum,sonra ayrılsam ne olacak diyorum...

Ne önerirsiniz?Ne yapayım? Lütfen yardım edin...

Yalnızım...Yalnızlıktan korkar oldum.Yalnızlık fobisi başladı resmen.Eşim evden gittiği anda sıkıntı basıyor çok kötüyüm.
Şu an bile ağlıyorum.Halsizlik hissi var,sanki hiçbir şeye gücüm yok gibi...Hani olur ya, şekerim mi düştü yoksa tansiyon mu düştü dersiniz;o moddayım şuan.
Daldan dala atladım kusura bakmayın ama resmen içimde ağırlık var,nereden başlanır nasıl anlatılır bilmiyorum.Ağlamaktan zor yazdım.