Lütfen bu konuda yardimci olun anneler

emine2168

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
86
4
16
19 aylik oglum uyku düzeni sükür iyidi aksam 10 sabah 8 uyaniyordu öglende 2 saat uyur. Ama ne olduysa 2 haftadir gece hep ayni saatte kalkiyor 3 gibi sabah 5 6 ya kadar dalamiyor esniyor dönüyor saga sola ihh ihh ses cikariyo vucut hareket ettiriyor.aglamiyor gözleri acik sekilde bazen biyere dalip gülümsüyor sessiz korkutuyor bu durum bizi anlamiyorum neden böyle oldu lüffen yardimci olun güzel anneler

Hep 10 da yatiyodu kücüklünden bu yana ne olduysa gece kalkmalari oluyor cözemedik 2 haftadir
Doğrudur.

Çocuklar sürekli kesintisiz uyumuyor ki. Düzen değişiyor devamlı.

Bana göre 10 çok geç geldi de ondan çok yorulmuştur diye düşündüm.

19 aylik oglum uyku düzeni sükür iyidi aksam 10 sabah 8 uyaniyordu öglende 2 saat uyur. Ama ne olduysa 2 haftadir gece hep ayni saatte kalkiyor 3 gibi sabah 5 6 ya kadar dalamiyor esniyor dönüyor saga sola ihh ihh ses cikariyo vucut hareket ettiriyor.aglamiyor gözleri acik sekilde bazen biyere dalip gülümsüyor sessiz korkutuyor bu durum bizi anlamiyorum neden böyle oldu lüffen yardimci olun güzel anneler
Çocukların uyku düzenlerinde dalgalanmalar çok normal ,mevsimsel geçişler bile etkilemiş olabilir. Dalıp gulmesi de normal kendi kendine oyalaniyordur.

Back
X