Lütfen buraya bakarmısınız

Nursellllll

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
11
0
16
Karabük
Hepini çok tatlı insanlarsınız hepinizi kardeşim ablam gibi görüyorum o yüzden açık açık yüzüm kızararak yazıyorum.
Ben Ağustosun 29 unda adet oldum eylülün 2 sinde temizlendim.9 gün filan oluyor kahverengi leke göğüs ağrısı ve çok sıklıkta karın ağrım var bende bugun özel dahiliyeye gittim haşimatomuda ölçtürmek için hemde gebeliğe baktırmak için.
İltihaplanma filan yokmuş tsh 0.014 imiş.

Beta hcg 0.152 imiş.

Doktorum bana ne hamiesin ne de değilsin diyebilirim cumartesi gene gel dedi.tsh çok düşmüş gebelik baskı yapabilir dedi.Biraz önce netten yazı okudum hcg 0.10 dan yüksek olursa hamilelik lehine bi adımmış lütfen banaa henüz kan tahlili için erken olduğunu hamile olabileceğimi bu ay söylermisiniz

o pek belli olmuyor kan testim 2.00 di ama hamile değildim

üstelik çok erken birazdaha bekleyin bence

Beklemesi çok zor biliyorum ama beklemelisiniz :)
hayal kırıklığı yaşamaktansa uygun zamanda gidin gülücüklerle dolun :))

Benim öğrenmek istediğim dokrtorum bana neden ümit verdi ?
Henüz erken olduğu için mi bu değerler düşük.Yani bu ay hamile kalma olasılığım yüzde kaç arkadaşlar.Biliyorum sizi çok sıkıyorum ama inananın çok önemli.

Selam arkadalar yine ben.Bu ay hamilemiyim değilmiyim diye kafanızı şişirdim sonucunu da biildirmek isterim.(:
Beklemek kadar zor bir şey yok bugün adetimin 27.günü.Halen olmadım.
Normalde her ay düzenli 26 sında adet görürüüm.
Karnıma arada bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor göğüslerim balon gibi oldu ve acıyor.Bu bende yaklaşık 20 gündür var ve halen sürüyor.Bekleyip greceğiz ini hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlara hepimiz kavuşuruz.Doktora gitmekten korkuyorum ve test yapmadan da.
Karnım ve göğüslerim ağrımadan önce 20 gün öncesinde kahverengi lekem oldu sonra bu belirtiler ortaya çıktı.

Hayırlısı bakalım..

Back
X