• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen çalışanlar streslıyım hemde çok

MadamBellatrix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
316
478
23
hepınıze iyi geceler hanımlar öncelıkle merhaba hepınıze bazılarınıza konum cok komık gelecek belkı ama iş olayını çok stres yapuyorum suan işe başlama durumum var hastanede tıbbı sekreter olarak ama ben cok gerılıyotum ortama nasıl ayak uydurucam nasıl yapıcam dıye cok streslıyım ılk ıs deneyımım olacak nasıl davranmalıyım lütfen yardım edın

hepınıze iyi geceler hanımlar öncelıkle merhaba hepınıze bazılarınıza konum cok komık gelecek belkı ama iş olayını çok stres yapuyorum suan işe başlama durumum var hastanede tıbbı sekreter olarak ama ben cok gerılıyotum ortama nasıl ayak uydurucam nasıl yapıcam dıye cok streslıyım ılk ıs deneyımım olacak nasıl davranmalıyım lütfen yardım edın
''İşi bilmiyorum ama kendime güveniyorum, çok yakında kaparım zaten'' havası olacak.
Bu kadar.
Ve zaten aynı işlemi iki kere yapınca öğrenmiş olacaksınız.

Doktora hemşireye kibar, saygılı, yardımcı olun
Hastalara da aynı şekilde:)
Yaptığınız iş çok önemli bir iş aslında hasta insanlara yardım ediceksiniz. Her zaman iyi niyetli ve vicdanlı olun gerisi fasa fiso. Bilgisayar programıydı, kayıt tutmaydı zaten oryantasyon yapıyorlar.

Back
X