Lutfen cevap verin hamile olabilir miyim

Meva3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2017
38
6
1
32
Merhaba arkadaslar bekarligimdan beri burayi takip ediyorum bugun uye oldum
Yardimci olursaniz savinirim adetime 14 gun kala yumurtlama gunumdu iliskiye girdik.3 gun once regli oldum gunumden 2 gun once geldi.Ve normalde reglim kirmizi gelirdi ilk baslari kahve rengi seklinde geldi ve normale dondu.o ay 3 4 kere korunmadik ve yumurtlama gunundede iliskiye girdik sorum su adetine 10 14 gun kala iliskiye girip hamile kalan fakat ustune goren var mi ?

Normal adet gibi çok kanama varsa gebelik yoktur büyük ihtimalle.

Normal adet gibi çok kanama varsa gebelik yoktur büyük ihtimalle.

Normalden biraz garip gibi hissediyorum aslinda dogurganlik gunune tesaduf denk gelmis normalde takvime gore korunuyorduk avulasyon gunu ve tam dogunganlikda iliskiye girmisiz dikkat etmedim sonradan fark ettim. Goguslerim hala agriyor ve ayaklarimin altinda yanma karincalanma var basim cok agriyor suphelendim olabilir mi diye

Adet olup hamile olan da var. Her şey mümkün ama o kahverengi başlangıçlar bende de birkaç kere oldu. Ben de bebek istediğim için hamilelige yordum. Her hissettiğim şeyi hamilelikle bağdaştırdım ama negatif çıktı hep.

İnsallah yakin zmanda kalirsin canim ya bende doktora gitsem simdi test yapar miki

Şu an regl olduğundan belki idrar testi yapamaz ama istersen ultrasondan bakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…