Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Keseniz kendine yer açıyodur ama muhakkak bi doktora danışın ne olur ne olmaz. Normal bende yaşadım ozellikle hafta dongulerinde ağrım olurdu bıçak kesigi gibi cızzzz ederdi sanki. Istirahat edince gecen agriysa korkmayin diyolar hep ama anne yuregi iste hep bi korku var
Keseniz kendine yer açıyodur ama muhakkak bi doktora danışın ne olur ne olmaz. Normal bende yaşadım ozellikle hafta dongulerinde ağrım olurdu bıçak kesigi gibi cızzzz ederdi sanki. Istirahat edince gecen agriysa korkmayin diyolar hep ama anne yuregi iste hep bi korku var
Doktor normal olduğunu söyledi ama ben gene de tecrübeli annelerden duyup kendimi daha da rahatlatmak istedim, annelik gerçekten paranoya olmakmış bunu anladım çok teşekkür ederim benim ile tecrübenizi paylaştığınız için. Umarım bebişiniz çok sağlıklı ve iyidir.