lütfen cevap verin lütfen :(

kontente

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
4
0
16
İstanbul
merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum

öncelikle ilk sorum şu olacak 3 ayda sadece 1 kere adet gördüm bu hamile kalmama engel olabilir mi yoksa hamile kalabilir miyim ( gecikme yaşadığım ayların öncesinde ilişkiye girmedim )
ikinci sorumda şu sevgilimle ilişkiye girdiğimde cinsel bir birleşme yaşanmadı hiç bi şekilde ama vajinama bi sürtünme oldu ve ucu girer gibi oldu ama kesinlikle bi boşalma veya başka bişey olmadı şimdide adetim yine gecikti ama bu sırada ben bi uçak yolculuğu yaptım ... Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır sürtünmede bi boşalma olmadı ama ucu girer gibi oldu bu büyük bir risk midir? çok korkuyorum hamile kalmaktan lütfen tecrübelerinize dayanarak bi cevap verin bana

şimdiden çok teşekkür ederim

başta seni evli sandım ama şunu söylüyeyim sonradan çoook pişman olacağınız şeyler yapıyosunuz......... soruna gelecek olursak hamile olma ihtimalin bana göre sıfır.. adet için doktora gitmen gerekir nedenini öğrenmen lazım..

hayatımda sadece birkere böyle bişey yaptım ve birdaha yapacağımıda sanmıyorum haklısınız pişman olunacak bişeymiş ama hayat bu tecrübe etmeden bilemiyorsun ki.... cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim gerçekten hamile kalma olasılığım çok düşük dimi

Alm canim oncelikle o Senin özel hayatin oraya hic deginmiyorum sonucda herkes kendinden sorumludur ve kimseyi yargilamak yada kucumsemek insanogluna düsmez. Simdi gelelim asil konuya Ben bir saglikci olarak ve iki cocuk annesi olarak tecrubelerime dayanarak sadece sunu soyleyim..hamile olabilme riskin cok cok dusuk cünki cinsel birlesme tam olarak olmamis ve vajinana bosalmada söz konusu degil yani bu durumda hamilelik % 5 ihtimal diYebiliriz diger yandanda Erkeklerde zevk suyu denilen olay Eger o birlesmeden cok kisa evvel yani 3-5 Saat once bosalma olmadiysa orada spermlerin olmasi aslinda imkansiz ve sperm olsa bile yumurtaya ulasabilmesi uzun bir yil gerektirir:)) yani bence korkma ihtimal vermiyorum.

ya bu kadar açık konuşmaktan çok utanıyorum aslında ama şey ben üstteydim zaten hani sperm gelmiş olsa bile değmiş olsa bile ulaşamaz değil mi.. bide şey hani uçak yolculuğu falan yaptım ya hemde bi kaç kere yaptım adet gecikmem ondandır düzensizliği bu etkiler değil mi gerçekten... cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…