Lutfen cevap verin!!

Fidnismt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
5
0
1
32
Kizlar merhaba onceden tessekurler cevabiniZ icin.10+3 hamileyim hamilelik belirtilerim kayboldu gibi.cok korkuyorm bebegime bisey olur dige.ayni durumu yaşıyanlar varmi?

Kizlar merhaba onceden tessekurler cevabiniZ icin.10+3 hamileyim hamilelik belirtilerim kayboldu gibi.cok korkuyorm bebegime bisey olur dige.ayni durumu yaşıyanlar varmi?
Nasıl belırtıler derkn 10haftslık bbyın blrtısı olmz cnım sadece kusman olur pınpırık ypma bbyıde korkutcn

hayır hiçbirşey olmamıştır panık yapma daha 10 hafta,hareket bile etmiyor bebek
diğer belirtiler gelir gider
ama şuan yaptıgın stres etkıleyebılır
rahat ol

Kizlar sagolun cevaplariniz icin.zaten mide bulantilar bide gogusumdeki sızı gecmişdi o yuzden korktum.ama dun doktora gitdim dayanamayip gayet iyiymiş bebişim .inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Kizlar sagolun cevaplariniz icin.zaten mide bulantilar bide gogusumdeki sızı gecmişdi o yuzden korktum.ama dun doktora gitdim dayanamayip gayet iyiymiş bebişim .inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Miden bulansa bi dert bulanmasa bi dert değil mi? ben de bu gebeliğimde çok yaşadım bunu çünkü iki kaybım vardı. Ama boşa stres yapiyoz aslında.. rahat ol iyi düşün iyi seyler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…