Gebeliğe Hazırlık Lütfen cevap verir misiniz D vitamini eksikliği !!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Svgidrmzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
473
236
23
31
D vitaminim düşük kizlar ne önerirsiniz gebelik için uğraşıyorum fakat baktım gebeliği olumsuz etkiliyormus 😢😢🤦

D vitaminim düşük kizlar ne önerirsiniz gebelik için uğraşıyorum fakat baktım gebeliği olumsuz etkiliyormus 😢😢🤦
Damla d vitamini kullanabilirsiniz hergün suya 10 damla. Doktorunuz önermedi mi kafanıza göre de almak olmaz ama takviyesiz yiyeceklerle biraz zor. Önce bi takviye alın sonra yiyeceklerle destekleyin

Damla d vitamini kullanabilirsiniz hergün suya 10 damla. Doktorunuz önermedi mi kafanıza göre de almak olmaz ama takviyesiz yiyeceklerle biraz zor. Önce bi takviye alın sonra yiyeceklerle destekleyin
Yorumunuz için çok teşekkür ederim 🌸 verdi coleden D3 bu yükseltir değil mi faydası olur 🤗 bana 3 damla dendi ama

Yorumunuz için çok teşekkür ederim 🌸 verdi coleden D3 bu yükseltir değil mi faydası olur 🤗 bana 3 damla dendi ama
O zaman 3 damla kullanın yeterli olur merak etmeyin benimde doktorum bana 10 damla verdi mesela kahvaltıdan sonra kullan dedi. 1 ay bi kullanın sonra bence tekrar bi test yaptırıp baktırın bakalım yükselmiş mi faydası oluyormu?

Benim aşırı düşük d vitaminim. Doktorum önce 1 ampul yükleme yaptırdı ekmeğe damlatmıştım yine hepsini. Sonrasında yine 1 -2 ay sonra gibi o şekilde aldım sonra da damlaya geçtim. Eğer çok düşükse direkt damla pek işe yaramıyor. Bence doktorunuza danışın ampul kullandırabilir

Gebe kalmayı etkiliyor mu bizde yaklaşık bir yıldır istiyoruz ama olmadı. Başka sebepten test yapılınca b12 d vitamini eksikliğini gördük. Doktor D vit bir sene kullan dedi. Belki ondan olmamıştır diye düşünüyorum şimdi

[
Gebe kalmayı etkiliyor mu bizde yaklaşık bir yıldır istiyoruz ama olmadı. Başka sebepten test yapılınca b12 d vitamini eksikliğini gördük. Doktor D vit bir sene kullan dedi. Belki ondan olmamıştır diye düşünüyorum şimdi
başka sebep yoksa, etkiliyor canım b12 de d vit.de, d vit.damla ise sabah ekmeğe azcik tereyağ yada zeytinyağ sur yağın üstünedamlat öyle ye, b12 de ihmal etme, eğer bakılmadıysa ferritin ve demirede baktır,üçü de etkiliyor

[
başka sebep yoksa, etkiliyor canım b12 de d vit.de, d vit.damla ise sabah ekmeğe azcik tereyağ yada zeytinyağ sur yağın üstünedamlat öyle ye, b12 de ihmal etme, eğer bakılmadıysa ferritin ve demirede baktır,üçü de etkiliyor
Hepsine bakıldı sadece rahim filmi çektirmedim. Bir problem yok adetlerim de saatine kadar düzenli artık bu iki vitaminin eksikliğinden olduğu düşünüyorum. Doktor ilaçları verdi birini üç ay diğerini bir sene düzenli kullanacağım inşallah en yakın zamanda etki eder 😍

Back
X