Lutfen cevap veririmisiniz

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar ben 2 yillk evliyim uzun zamandir cocuk istiyoruz ama herseyi denememize ragmen olmadi gecen ay bende soqan suyu icmistim ama bir hafta fln ictm bu ay adetim 6 gun gecikti acaba ondan olabilirmi birde (nane-isirganotu-corek otu-maydonz ) bunlari kaynatip bi hafta ictim buda etkili olmus olabilirmi adet gecikmesinde

Gebelik cok isteyen kadinlarda psikolojik olarak adet gecikebiliyor. Hormonsal bir şey.
Sogan suyu adet geciktirir mi diye basliklar acildi burda onlara da bak istersen. Benim geciktirmedi ama..
Allah en kisa zamanda bebeginize kavusmayi nasip etsin insallah.

Ins amin cnm rabbim.tum isteyenlere nasip etsin o soylediqin yerlerede baktim ama kimseninki soqan suyundan qecikmemis bilmiyorum yaa bakalim bi kac qun daha bekleyim

Dediğin kurlerin etkilerini bilmiyorum.
Ama korunmuyor-hamilelik isteniyorsa, regl de psikolojik olarak gecikebilir.

Yumurtlama günlerini biliyor musun? Hamilelik icin en uygun günleri değerlendirmelisiniz.

Bir de uzmanlar bir sene aktif cinsel ilişkiye rağmen hamile kalınmadiysa Dr a gitmeyi tavsiye ediyor.

Rabbim gönlüne göre versin inş..

Eğer adet günün geçtiyse test yap. 6 gün oldu diyorsun. Hamilelik varsa kesin çıkar.

Cikmamasindan korkuyorum isde o ani yasamak istemiyorum ya bide adet olcak qbi sancim var belki olurum die bekliyorum

Cok qittim doktra ama her qittiqim.doktor bi sorun yok diyip qonderdiler

Hamilelik baslangicinda da sanci olur. Adet olcam sanirsin bir bakarsin hamilesin.
Ayrıca evde yaptigimiz testte pozitif cikmasi icin en az 1 hafta 10 gün gecikmek gerekiyormuş. Bence birkaç gün daha bekle öyle yap. Ben ne zamandir test yapmiyorum o psikolojiyi yasamamak icin.

Valla yumurtlama gününe, o hormonun testin algılayabilecegi kadar idararda yükselmesiyle ilgili bu. Evet bu da kişiden kişiye göre farklılık gösterir. Ama adet, 6 gün geciktiyse ve hamilelik varsa görünür.

Benim hamileligim planlıydi. Yumurtlama günlerini belirledim, o günlerde eşimle birlikte olduk. Ondan üç gün sonra wc de pembemsi bi lekelenme farkettim. Yerlesme kanaması olabileceğini düşündüm. Sonraki adım adet gününü beklemek, geçtikten sonra da test yapmaktı. Ama ben bekleyemedim. Adet gününden bir gün önce test yaptım. Silik çıktı. Adet gününden yaptım, net çıktı. Bu benim yaşadığım. Belki çoğu insanda adet gününde yapılan test doğru cevap vermez. Ama diyorum ya neredeyse bir hafta geçmiş. Artık hamilelik varsa kesin görünür.

Ben olsam her gecen gün daha da umutlanip sonra ihtimaldir ya, regl olup hayal kırıklığına uğramamak için test alir yaparım.

Yapmayi cok istiyorum ama sonucu neqatif qormek istemiyorumm o yuzden bi kac qun daha beklicem testde cikmazsa o zman bnm icinndaha buyuk bi hayl kirikliqi olur

Back
X