Lütfen cevap yazın kese çok büyük bebek görünmüyor

sibelnil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
21
0
86
48
İzmir
Kızlar ben 6500 bcgh ile doktora gittiğimde zar zor kese göründü.iki hafta sonra gitiğimde 6+1 haftalık dedi kese çok büyük bebek görünmüyor ,boş gebelik dedi.alttan baktı orada 3mm bebek gibi bir şey var ama bence değil.yşnede bekleyelim dedi.çok moralim bozuldu.ertesi gün kan tahlili yaptırdım 51000 gibi çok yüksek bir değer çıktı.sadece kese bu kadar büyük bir değer yapar mı??acababir minik daha mı gelecek kese içine diye pozitif düşünmeye çalışıyorum.
Salı günü başka bir doktora gideceğim.dualarınız eksik etmeyin kızlar.alah nasip ettiyse gelir.herşeyin hayırlısı.

canım benim dualarım seninle canını sıkma bence hemen başka bir doktora gitmelisin benim bildiğim dış gebelikte falan beta hcg çok düşük oluyor 51000 yüksek bir değer benim de 6. haftamda beta hcg 47000 falandı.inşallah herşey istediğin gibi olur canım.

canım sıkma canını bence değerin yüksek çıkmazdı bir sorun olsaydı.belki geç döllenme olmuştur.Salı günü inşallah güzel haberlerle gelirsin

Cnm biraz daha bekle...kese sağlam sonuçta değerlerinde yükseliyo düzenli olarak... Bebiş büyücek ozaman göreceksiniz..o doktorda pek garipmiş cnm...6+1 de kalp atışı zor duyulur minicik oldukları için..güzel haberlerle geliceksin eminim...

teşekkür ederim canım.ikiz gebelik mi senin ki??boyutu ne kadardı bebeğinin.

ikiz gebelik değil canım bir tane :) 6.haftada doktor boyutu hakkında birşey söylemedi canım.en son doktora 11+5 günlükken gittim 5.40 cm di :)

ne güzel 12 hafta 1 günlüksün.Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
herkese çok teşekkür ederim ,yarın büyük gün,doktordan sonra yazarım.

amin canım sağol inşallah doktor kontrolünde hiç bir sorun çıkmaz herşey yolundadır.

kızlar dün doktora gittim.5.9mm olmuş bebeğim ama kalp atmıyor ,alalım dediler.bu hafta erken değil mi dedim .hep bu haftada bebekler alınır mı yoksa 8-9 haftaya kadar beklenir mi.hayır beklenmez dedi.sinir oldum.ben bekliyeceğim dedim.kese 7+1 günlük bebek 6+3 günlük görünüyor ve kalp atımı duymadığı için almak istiyorlar,ne kadar meraklıymıi bu doktorlar bebek almaya::((sinir oldum.başka bir doktordan haftaya perşembe gün aldım.dualarınızı eksik etmeyin kızlar,ben bebeğimin yaşadığını ve kalbinn atacağını çok hissediyorum.umarım yanılmıyorumdur.
herkese sorunsuz hamilelikler ve doğumlar dilerim.
tek üzüldüğüm bebek alttan bakınca göründü,yolksak vardı.neden üsten görünmedi.altan bakınca kalp atımı alamadığı için mi alalım diyorlar.5.9mm kalp atımı duyulmayabilir değil mi??

Canım benim, allah nelere kadir sen bir canını sıkma ve başka doktora git bence. ben 16 haftalık hamileyim 10. haftama kadar doktor alttan muayene etti, henüz o kadar küçük ki annesi göbekten çok zor görünüyor mm henüz. Sen tevekkül et, ve bol bol hayırlısını iste.. stres yapma sakın, bebeğini düşün güzel beslen gerisi allahtan..Allah yardımcın olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah

haftaya perşembe gideceğim canım.çok sık gittim ve çok üzüldüm..haftaya 7+5 günlük olacak,biraz daha netleşir herşey diye düşünüyorum.yine duyulmazsa da bir hafta daha bekleyip kürtaş olacağım.umarım haftaya duyarım.
herkese teşekkür ederim.

Allahım sevinçli haber nasip etsin inşaallah bebeğinin kalp atışları duyulur inşaallah bu mübarek günde allha yüzünü güldürsün canım ..

Canım konuyla hıc bır bılgım yok ama allah yardımcınız olsun allah o mınık meleklerımızı korusun dedıgı gıbı bı baska doktora gorunsen ıyı olurmu acaba dualarımız senınle canım benım

Slm arkadaşım moralini hiç bozma doktorların bu boş gebelik boş kese muhabbetide yeni çıktı 6 haftada emriyo göremedikleri zamn hemen insanın aklına şüphe sokuyorlar ve geneldede boş yere . aynı şeyi banada yaptılar ama gereksiz yere stres oluyoruz sonuçta geç döllenme vs. nedenlerden emriyo hemen görülmeyebiliyor. benim 7+3 iken emriyo göründü öncesinde banada boş kese olabilir haftaya gel demişti boşu boşuna 1 hafta nasıl üzüldüğümü tahmin edebiliyorsundur. sabret allahın izniyle bebişin görünecektir.

Annesiiii Sen hic moralını bozma bebegının senın moralıne cok ıhtıyacı var. O bır melek Allah onu korur sen hıc merak etme. Bana da doktor suphelı gebelık demıstı doktorumu degıstırdım sımdılık sıkıntı yok 5+1 gunluk hamılesın demıstı ama benım bıldıgım kalp atısı 6 haftalıkken duyuldugu halde doktor benı 7 haftalıkken cagırdı ama aklıma kotu seyler getırmıyorum. Rabbım onları koruyor. Yeter kı bız kendımızı koruyalım.

Takıpcınım ıyı haberlerını alıcaz ınsallah.

Kızlar yarın doktora gidiyorum,dualarınızı eksik etmeyin.bu dokuz gün nasıl geçti anlatamam.göğüslerde şişlik ve hassasiyet devam ediyor,biraz bulantım var,çok fazla acıkıyorum.kabızlık ve mide yanmaları var.bunlar umarım bebeğimden kaynaklanıyordur.herşeyin hayırlısı.

Kızlar yarın doktora gidiyorum,dualarınızı eksik etmeyin.bu dokuz gün nasıl geçti anlatamam.göğüslerde şişlik ve hassasiyet devam ediyor,biraz bulantım var,çok fazla acıkıyorum.kabızlık ve mide yanmaları var.bunlar umarım bebeğimden kaynaklanıyordur.herşeyin hayırlısı.

canım inşaallah hayırlı haberlerle dönersin..ben 6+2 de gittiğimde görülkmemişti bebeğim alttan baktı doktor..kalp atışları için 8-9. haftaya kadar beklenebilir diye biliyorum..benim de başta keseyi göremedi sonra bebği göremedi ben nasıl ağladım.alttan bakınca bebeği gördü çok küçük dedi senin ki gibi..geçen hafta gittim maşaallah kalp atışlarını duydum..inşaallah sen de hayırlı haberler alırsın..üzülmemeye çalış nolur..Allah herşeye kadirdir:16:

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

Back
X