Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen cevap yazın kese çok büyük bebek görünmüyor
canım moralini bozma. ben 5+3 günlükken gittim.doktor kese yok dedi. dış gebelik olabilir dedi.. beta hcg istedi değerlerim yüksekti.. Akşam nöbetçiyim gel tekrar bkalım dedi.
akşam tekrar gittim minicik bir kese gördü.. iki gün sonra çağırdı kese biraz daha büyümüştü..ama hala bebek görünmüyordu..
bu ayın 27sinde çağırdı. ozaman bebeğim 7+6 haftalık oluyor.. bebeği görür belki de kalp atışlarını duyarız dedi.. bakalım hayırlısı
Allah hepimizin yardımcısı olsun v bebeklerimizi bize bağışlasın
Canım benimde bebeğim çok uzun zaman üstten görünmedi ve 8. haftada kalp atışı duyuldu. Allahım kalp atışını duymayı, hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin herkese. Hayırlı haberlerini bekliyorum, moralini yüksek tut.
slm kızlar 21 ocak cuma sabahı kürtaj oldum.kese çok düzgün ama bebek 5 mm daha kalp atışı yok.8 haftalık olamam gerekirken kese 7 haftada görünüyor.çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı demeli insan.birde kürtaj sonrası parça lar gelidi benden .kürtajdan dört gün sonra bu normal mi??ağrımda var.
herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.