• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen cevap......

dygtan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
19
0
86
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba, ben uzun zamandır sizlerin birbirinizle paylaşımlarınızı okuyorum ve bilgileniyorum. Aranıza yeni katıldım. Bende 38+6 günlük hamişim. Bir problemim var ve sizlerden yardım istiyorum.

Benim alt çatı bölgemde özellikle 2 gündür çok ağrı var, oturup kalkarken, yatarken hatta artık yürürken bile ağrı oluyor. Bu normal mi, aranızda bu durumu yaşayan oldu mu? Dün doktorumla görüştüm, bana bebeğin baskı yaptığını, normal olduğunu, kanama yada sancı yoksa bekleyeceğimizi söyledi. Lütfen bu durumla ilgili bilgisi olan varsa cevap versin. Şimdiden teşekkürler. :enbuyukkk:

Canım doktorun ne dediyse doğrudur..

Benim sürekli ağrım oluyordu zaten..Özellikle yatarken bir taraftan diğer tarafa dönmeye çalıştığımda çok sıkıntı çekiyordum..Ama doğum sancım hiç olmadı epidural sezeryan oldum..Eğer kafanda soru işareti olursa NST'ye girebilirsin..

canim benim bebegin baskisindan oluyordur ah ah bilirim o agriyi ben 7 hafta cektim. Sana saglikli dogumlar insallah en hayirli zamanda bebegini kucagina alirsin.

canım o sancı bende de oluyordu..özellikle günün yaklaştıkça bebek çıkmak istiyor gibi ittirip duruyordu..doktora sorduğumda gayet normal bi durum demişti...

canım benım de oluyordu bebek artık baskı yapıyor ondan endıselenme bence,doktoruna guven normal bu yasadıgın,Allah saglıkla bebegıne kavusmayı nasıp etsın

Arkadaşlar çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. İnşallah en kısa zamanda oğluşumu kucağıma alırım.:teytey:

bebeğinin başı artık iyice pelvisine yerleştiği için ki genelde son hafta ve 3-4 günde yerleşir bahsettiğin ağrı olur aşağiya baskı yapar cıkacak gibi ağrıda normal iiçin rahat olsun bebeginin hareketlerine bu son günlerinde daha bir kulak ver azalma oldugu gibi dr una git ve nst ye gir son günlerde suların azalması bebeğin oksijensiz kalması gibi olasılıklar olur allah korusun cok dikkat et gece ve gündüz azaldıgını yada uzun bi süre hareketsiz kaldıgında şüphe edersen hemen dr a.hayırlı olsun şimdiden

canım cok normall artık son gunlerıne gelmıssın beebgın senı zorluyor ben sezeryan oldum ama normal dogum yapıcakken oldum cok zor ama sabret canım suyun patlar kanaman olur yada dayanamıycan sekılde agrın olursa dra gıt zaman kaybetmeden kolay dogumlar nasıp etsın rabbım tum hamıslere

Back
X